Волочкова про цькування: Люди, за що?

21 листопада 2014, 15:28

Російська танцівниця Анастасія Волочкова не розуміє, за що її в Росії роблять ізгоєм, а в Криму скасували концерти.

Про це білявка заявила в інтерв'ю виданню "Super.ru".

Настя вкотре заявила, що її "підставили" українські журналісти. Тепер жіночка весь час намагається запевнити, що мала зовсім не те на увазі.

"Навіть якщо я і сказала, що Крим для мене залишається Україною. А у двох мільйонів кримчан, що, не було асоціацій з тією Україною? Я ж і мала на увазі, що це і є спогади про ту мирну і гарну Україну. Асоціації з Кримом, де в мене багато улюблених міст, місць, людей, подій. Мені не дали доказати, що буде, якщо Крим стане Росією",- заявила балерина.


"Я ж людина, а не ворог народу або ізгой, яким мене зробили. Люди, за що? Як я можу бути проти своєї країни? Це абсурд! Я патріот", - зі сльозами на очах промовила вона.

Волочкова пустила сльозу

Далі Волочкова додала: "Я хочу сказати те, що я дійсно відчуваю і як я мислю. Я хотіла це сказати в Криму, але мені не дали такої можливості, і я змушена говорити це з Москви. І я не знаю, чи вистачить мені сил в моїй країні поодинці це все здійснювати. Це несправедливо по відношенню до мене як до людини, яку нікому захистити".

Білявка запевняє, що хотіла дати у Криму благодійні концерти. А на закид організаторів, що насправді артистка просила за свої виступи гонорар, жінка каже, що її оббріхують.

Настя зауважила, що тепер їй страшно давати будь-які коментарі, бо вона не знає, що з цього потім зроблять.

А наостанок Волочкова запевнила, що вона весь час в центрі уваги, бо "не байдужа людям".

Нагадаємо, навесні російська балерина заявила, що Крим - це України. Потім у Анастасії розпочався конфлікт зі співачкою Валерією, після якого Волочкова різко змінила свою думку щодо Криму.

Оголосивши усім, що українські журналісти все не так зрозуміли, Насті закортіло виступити в Криму. Однак місцеві організатори вирішили скасувати концерти артистки, бо їм не сподобалося, що вона весь час міняє свою думку.

Фото "Super.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів