"5'nizza" возз'єдналася і дасть концерти в Росії

5 березня 2015, 13:17

Колись популярний харківський гурт "5'nizza" вирішив повернутися на сцену й одразу ж чкурнути з концертами до Росії.

Музиканти Андрій Запорожець і Сергій Бабкін знову об'єдналися в групу і вже запланували концерти в Санкт-Петербурзі та Москві, пише "Медуза" з посиланням на представника організаторів виступів - компанію "Апельсин Концерт".

Перший концерт возp'єднаної "5'nizza" відбудеться у московському клубі, а наступного дня - в одному з клубів Санкт-Петербурга.

"Після 10 років мовчання ми вирішили, що нам знову є, що сказати, а старі пісні, можливо, знайдуть нове життя і сенс", - сказав Запорожець.


Бабкін і Запорожець возз'єдналися й одразу ж їдуть заробляти гроші в Росію

Музиканти не повідомили, чи будуть виконувати якісь нові пісні на концертах. На сайтах клубів поки немає інформації про концерти.

А от на сайтах з продажу квитків вже з'явилися афіші російських виступів "5'nizza".

Нагадаємо, один з учасників гурту - Сергій Бабкін влітку минулого року заявив, що вважає війну в України грою та виправдався за концерти в анексованому Криму.

До слова, у мережі вже активно обговорюють повернення "5'nizza", та найбільше - їх концерти в Росії. Здебільшого у негативному руслі.

Досить чітко свою позицію щодо Бабкіна і Запорожця висловив продюсер гурту "Бумбокс" Олексій Согомонов.

Як відомом, сам гурт "Бумбокс" після анексії Криму і початку війни на Сході України припинив їздити в Росію. А соліст колективу Андрій Хливнюк запевнив, що не поїде на російську територію поки триває війна.

Також щодо реюніону (возз'єднання музичного колективу після його розпаду) "5'nizza" написала кілька твітів і солістка гурту "Крихітка" Каша Сальцова.

Фото з "Вконтакте" "5'nizza"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів