Барбра Стрейзанд ляже під ніж і запише свої спогади?

21 травня 2015, 12:04

Американська акторка та співачка Барбра Стрейзанд, котра вже давно думала про написання мемуарів, нарешті здійснить своє бажання. Книга спогадів кінозірки вийде в 2017-му році.

73-річна Барбра вже уклала угоду з видавництвом. Але водночас ходять чутки, що в Стрейзанд серйозні проблеми зі здоров'ям, і на неї чекає операція.

Про це повідомляє "Contact Music" з посиланням на "Associated Press".

Стрейзанд розповість читачам про своє дитинство та кар’єру, а також розкриє цікаві моменти свого особистого життя, зокрема двох шлюбів.


Як свого часу казала Барбра, одна з причин, чому вона хоче випустити мемуари, це щоби зруйнувати хибне уявлення про неї, яке має широкий загал.

"Існує близько 50 неавторизованих біографій пані Стрейзанд, повних міфів та неточностей, і нарешті вона сама розповість свою історію", - говориться в заяві видавництва.

У Стейзанд вийде перша офіційна автобіографія

Між тим, як повідомляє "Radar Online", посилаючись на "The National Enquirer", попереду в Барбри серйозна операція - видалення матки. Інакше, побоюються лікарі, в неї може розвинутися рак.

Як пише видання, у 2004-му році Стрейзанд прооперували через поліп у кишечнику, і відтоді акторка проходить регулярні скрінінги та колоскопію.

Оскільки Барбра перебуває у "групі ризику" по онкозахворюваннях, медики радять їй видалити матку.

"Барбра до смерті боїться лягати знову під ніж для гістеректомії. Сама думка про це наповнює її тривогою та страхом", - зазначило джерело.

Як відомо, акторка Анджеліна Джолі, котра є носієм гена, що викликає рак, видалила собі молочні залози та яєчники.

Фото з Twitter Барбри Стрейзанд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів