Соціальні служби подовжили розслідування справи Бреда Пітта

26 жовтня 2016, 10:20

Департамент у справах дітей та сім'ї округу Лос-Анджелес подовжив розслідування справи за підозрою актора Бреда Пітта в жорстокому поводженні з дітьми.

Є дані про те, що кінозірка неодноразово дозволяв собі словесно ображати своїх із Анджеліною Джолі синів і дочок.

Про це повідомляють "US Magazine" та "The Daily Mail" з посиланням на "InTouch".

За словами джерела, соцслужба тепер вивчає не лише інцидент, котрий стався на борті приватного літака, коли Пітт буцімто скривдив старшого сина, Меддокса. Ідеться й про інші схожі випадки та "патерн поведінки" зіркового батька в цілому.


"Зараз Департамент опитує багатьох людей, щоби визначити, чи були вони свідками неналежної поведінки Бреда, а також шукає тих, кому відомо про такі його дії", - зазначив інформатор.

Соцслужби мають підстави підозрювати, що Пітт і раніше кривдив дітей

"Сюди входять няні, домашній персонал та інші. Той факт, що розслідування подовжили, вказує на те, наскільки все це серйозно", - додав він.

Очікується, що розслідування триватиме ще кілька тижнів.

Як стало відомо журналістам, на нещодавній зустрічі дітей із батьком, що відбувалася в присутності психолога, 15-річний Меддокс все ж таки не з'явився.

"Він обрав не йти та лишитися з Енджі. Це було не надто весело й радісно", - розповіло джерело, наближене до Джолі.

Нагадаємо, Бред Пітт не став подавати зустрічну заяву про розлучення, де міг би вказати свої вимоги відносно опіки над спільними дітьми. Тоді як Джолі від початку попросила одноосібної повної опіки над шістьма нащадками.

Саме інцидент із Меддоксом буцімто й підштовхнув актрису до того, щоби розірвати шлюб із Бредом Піттом. А оскільки конфлікт стався на борті літака, котрий летів із Франції до США, до справи підключилося й ФБР.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів