Донька Джексона показала архівне ВІДЕО їх із братом у дитинстві

14 лютого 2018, 13:09

За життя співака Майкла Джексона його нащадки, Принц, Періс і Біджі рідко з'являлися на публіці, а щоби їх не знали в обличчя, діти, за розпорядженням батька, носили спеціальні маски.

Та тепер, багато років по тому, Періс вирішила показати шанувальникам, які вони були в дитинстві.

Періс Джексон показала їх із братом у дитинстві

Вітаючи Принца з 21-річчям, сестра поділилася архівним відео, на якому вони з ним штовхаються, вовтузяться і дуріють перед камерою.

"Мій дорогенький брате, я можу тисяч разів злітати до Місяця і назад, і ця відстань усе одно не покаже, як сильно я тебе обожнюю. Я завжди рівнялася на тебе, і до цього дня ти лишаєшся найголовнішою рольовою моделлю, якої я колись могла сподіватися. Хоча я й сумую за тими днями, коли ми могли борюкатися, і в мене був шанс перемогти", - написала Періс.


Первісткові Майкла виповнився 21 рік

"Сумую за тим, як ми з тобою гралися в Hot wheels і в My little pony, за тим, як ми билися наче пірати, як намагалися накладати чари нашими чарівними паличками Гаррі Поттера...", - зізналася дівчина.

Зі слів Періс, старший брат - "її найкращий друг у всьому Всесвіті", і вона дуже рада, що він є в її житті.

Періс 20 років буде у квітні

"Ти - найвеселіша, найщиріша, найцілеспрямованіша і найкумедніша людина, яку я знаю, і моя душа щаслива від того, що я завжди можу покластися на тебе, і де б у світі та житті ми не були, мій дім - з тобою і малим", - запевнила Періс, привітавши Принца з днем народження.

Як відомо, теплі та близькі стосунки Періс Джексон підтримує зі своїм хрещеним батьком, Маколеєм Калкіним. Нагадаємо, актор, який був хлоп'ям, коли з ним потоваришував Майкл, нещодавно запевнив, що поп-король, якого потім звинуватили в педофілії, ніколи не робив йому нічого поганого і не був у нього закоханий.

Відео з Instagram Періс Джексон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів