Бив і душив: Хьорд знову розказала, як постраждала від "монстра" Деппа

12 квітня 2019, 14:55

Американські актори Джонні Депп та Амбер Хьорд, чий шлюб тривав 15 місяців, офіційно розлучилися в 2016-му році, але досі не забувають одне про одного.

Зірка "Аквамена", яка й раніше звинувачувала Джонні в домашньому насильстві, вирішила додати нових моторошних подробиць. Які муки вона терпіла від того "монстра", 32-річна актриса оповіла у зверненні до суду.

Про це пише The Daily Mail iз посиланням на The New York Post.

Розпачливими одкровеннями Хьорд відреагувала на позов, який нещодавно подав проти неї Депп. Нагадаємо, 55-річний актор звинувачує колишню в наклепі та вимагає 50 мільйонів доларів.


Зі слів актриси, наркотики та алкоголь перетворювали Джонні на іншу людину, "неадекватну та схильну до насильства".

"Ми називали цю версію Джонні "Монстром", - зазначила Амбер.

 
Амбер Хьорд вирішила розказати, яким "монстром" був Джонні Депп

"Коли Джонні виходив зі стану сп'яніння чи наркотичного дурману, він не пам'ятав своєї неадекватної та агресивної поведінки... Я кохала Джонні, тому вірила його численним обіцянкам, що він може стати і стане кращим. Я помилялася", - написала акторка.

Жбурляв у дружину речі, штовхався, бив, душив, тягав за коси та плював - це лише частина "подвигів" Деппа, які перелічила Хьорд.

Одного разу, прийнявши вісім пігулок екстазі, актор не спав три доби і всі ці три доби мучив Амбер, змусивши її всерйоз боятися за своє життя.

"... Джонні схопив мене за шию та ключицю, вдарив об кухонний стіл. Я намагалася втриматися на ногах, коли він душив мене, мої руки та ноги ковзали й ковзали по розлитому алкоголю, по уламкам скла на столі та підлозі, які знов і знов різали мої руки та ноги. Боячись за своє життя, я промовила до Джонні: "Ти робиш мені боляче, ріжеш мене", - розказала Хьорд.

Зі слів акторки, чоловік не зважав на її благання та продовжував бити. Він розтрощив телефон об стіну та поранив собі руку, фактично відтявши кінчик пальця. Амбер вдалося втекти та забарикадуватися в спальні. Наступного ранку вона тишком вийшла та побачила моторошну картину.

"Я спустилася і знайшла численні послання, які Джонні написав мені по всьому будинку, на стінах та на моєму одязі, написані сумішшю олійної фарби та кров'ю з його пораненого пальця. Також Джонні помочився по всьому домі", - засвідчила актриса.

 
Шлюб цієї парочки тривав 15 місяців. Але спогадів у обох лишилося на роки

Зі слів Хьорд, потім, під час скандального процесу розлучення багато хто звинуватив її в тому, що вона симулювала, і що сліди побиття на ній були несправжні.

"Багато хто називав мене брехухою (не чувши моєї історії). Я втратила зйомки в кампейні світового модного бренду. Втратила роль у фільмі, на яку мене вже було затверджено. Люди, з якими я ніколи не зустрічалася і не говорила, чинили щодо мене агресивно. Я одержувала стільки смертельних погроз, що мусила щотижня змінювати номер телефону", - поділилася вона.

"Люди звинувачували мене в тім, що це я кривдила Джонні. Це просто неправда. Я ніколи не зачіпала Джонні, крім як заради самозахисту (чи для захисту моєї молодшої сестри). Я ніколи нікого фізично не кривдила", - наголосила Хьорд.

Амбер заявила, що прагне покласти край такому явищу, як домашнє насильство. Та досі уникала публічно говорити про те, що заподіяв їй Джонні Депп, бо її стримувала угода про конфіденційність, укладена під час розлучення.

Нагадаємо, у судовому процесі вагомими доказами на користь Хьорд стали завбачливо зроблені фото та відеозаписи п'яних витівок Деппа. Актор виплатив екс-дружині компенсацію в 7 мільйонів доларів, які вона віддала на благодійність.

Фото з Instagram, із фотоблогу Хьорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів