"Я вперше в житті вдарила людину": Гросу про те, як взнала про груповий секс екснареченого і що показав детектор брехні

30 квітня, 12:00

Співачка та акторка Аліна Гросу, яка днями ошелешила зізнанням про стосунки з відомим актором, який її зраджував, продовжила розказувати цю болісну історію в TikTok.

Не приховуючи своїх сліз, 28-річна зірка оповіла, як дізналася про невірність коханого.

Зі слів Гросу, в стосунках із чоловіком, якого вона умовно називає "Андрій", вона почувалася наче "якась стерво-сталкер, яка бачить зраду там, де її немає". Адже екснаречений поводився з нею просто ідеально.

Гросу мало не вийшла заміж за серійного зрадника

Гросу мало не вийшла заміж за "серійного зрадника"


Коли вони з ним через зйомки були далеко одне від одного, то інколи навіть лягали спати, підтримуючи зв'язок по Skype. Водночас, бувало й таке, що в "Андрія" "сідав телефон".

"У мене такого не було в інших стосунках, мені не хотілося слідкувати чи тому подібне, ми спокійно з людьми деколи роз'їжджалися, бачилися з іншими друзями, але в цих стосунках просто мене постійно всередині щось з'їдало, що ні, щось не не так, щось не так", - пригадала Аліна.

"Андрій" же на всі її запитання щодо неоднозначних відео в соцмережах із колегами-жінками тощо, запевняв, що вона все вигадує, та навіть присягався власними батьками, що в нього нічого ні з ким не було.

Аліна не називає справжнього імені героя цієї історії, але каже, що він відомий актор. Що ж до актрис, із якими Андрій її зраджував, то Гросу запевнила, що люди були би шоковані, якби взнали, хто це

Аліна не називає справжнього імені "героя" цієї історії, але каже, що він відомий актор. Що ж до актрис, із якими "Андрій" її зраджував, то Гросу запевнила, що люди були би шоковані, якби взнали, хто це

Черговим тривожним дзвіночком для Гросу стало знайомство у Києві з акторкою, яка десь за пів року до того знімалася з "Андрієм" і з'являлася з ним на групових фото поза майданчиком.

Аліна помітила, що та аж надто висловлювала захоплення їхньою парою. А коли з компанією завітала до Гросу додому і взялася гадати їй на картах, то вголос здивувалася, коли карти показали, що в співачки все добре в особистому житті.

А далі відбулася вечірка з приводу заручин Аліни та "Андрія", яка мала неочікуваний фінал. Наречений Гросу на святкуванні в караоке перебрав із алкоголем та забув свій телефон, тож його довелося забрати їй.

"Ми повертаємось додому, він такий п'яненький, що тільки переодягнувся і в ліжко впав. Я стою з цим телефоном, я знаю його пароль. Він мені його не казав, але видно, що людина постійно вводить", - пояснила артистка.

Зі слів Аліни, хоча існує стереотип, мовляв, шоубізнес - це суцільне бл*дство, насправді треш - це кінобізнес

Зі слів Аліни, хоча існує стереотип, мовляв, шоубізнес - це суцільне "бл*дство", насправді "треш" - це кінобізнес

"Я ніколи до того не влізала в телефон. Я вважаю, що це неповага, в кожної людини має бути свій якийсь простір, але я вже не могла просто більше. Я подумала так: "Окей, якщо я зараз влізаю і не бачу нічого, я просто назавжди йому вірю. Я буду до нього відноситися як до царя за мою таку херову думку про нього". Він спить, я з цим телефоном іду в ванну, сідаю, відкриваю його телефон уперше за той рік стосунків, заходжу в Instagram. О Боже...", - поділилася вона.

"Зраджував він завжди. Кожна його відпустка, кожне його відрядження - це була якась нова дівчина або якась, яка була до того, тобто деколи повторювалася", - розказала Гросу.

Аліна навіть співставила дати, коли у неї "всередині щось було не так", коли він дарував їй шикарні подарунки - із датами його пікантних переписок із дівчатами, і вони співпали.

Екснаречений запевняв артистку в своєму коханні, а паралельно активно скакав у гречку

Екснаречений запевняв артистку в своєму коханні, а паралельно активно скакав у гречку

Знайшла в телефоні екснареченого зірка й секретну папку, до якої підійшов той самий пароль. Як зізналася Аліна, їй "брудно" описувати те, що вона там побачила.

"Я в цій папці бачу відео з готелю. Зараз ви скажете: "Могьот мужик!" Коротше, на відео три баби в номері і він... На відео все, що можна собі уявити, і навіть те, що не можна", - розказала вона.

Однією з "бабів" виявилася нещодавня Алінина гостя.

"Для мене не сама зрада була вбивством, не тільки почуттів, моєї віри в чоловіків, а те, що була принижена тим, що в мою батьківську хату, в мою квартиру прийшла та, яка була з ним, і він мені слова не сказав. Міг би натякнути: "Не запрошуй, не треба", просто по-людськи", - на цьому моменті розповіді Гросу розплакалася.

Зі слів Аліни, жінка, про яку ідеться, заміжня

Зі слів Аліни, жінка, про яку ідеться, заміжня

Зі слів Аліни, вона розгубилася і не знала, що їй робити далі. Вона не спала всю ніч, а на ранок вона нічого не сказала "Андрію", намагаючись вдавати, що все добре. Того дня в них якраз були спільні проби, де вони мали грати сцену сварки пари.

"Ми граємо сцену, і я маю йому дати ляпаса. І я вперше в житті вдарила людину, тобто я дала таки ляпаса. Зазвичай це не боляче, коли в фільмах, ти робиш по-акторськи правильно, а тут я спеціально зробила неправильно. Я, напевно, в цей удар вклала весь свій біль. Він зрозумів", - поділилася Гросу.

Коли Аліна приперла чоловіка до стіни, той несподівано пішов у контрнаступ - зажадав, щоби вона пройшла тест на детектор брехні, мовляв, він упевнений, що теж "гуляла".

Гросу на це пристала, і вони обоє пройшли перевірку. Артистка виявилася чистою, на відміну від її екса.

"Ми йдемо на детектор, який показує, що в нього було приблизно шість зрад. Тобто три дівчини (за один раз) і там три ще в той проміжок часу", - розповіла Аліна.

Андрій ще й змусив саму Аліну пройти перевірку на детекторі

"Андрій" ще й змусив саму Аліну пройти перевірку на детекторі

Це очікувано стало крапкою в її стосунках.

"Якщо ви відчуваєте, що щось не так у ваших стосунках, довіряйте вашому серцю. Не прискіпуйтеся. Але дійсно коли бачите, що щось зовсім... Будьте як психологи: якщо бачите, що пазл не складається, що там щось пропущене, от в той момент якось довіряйте собі і вашим почуттям", - закликала своїх підписниць Гросу.

"І знайте одне: що не в вас справа. Просто є люди, які вживають якісь погані речовини, п'ють багато алкоголю, а є люди абсолютно полігамні, які не можуть бути з однією людиною, що би вона їм не давала. Це не те, що в нас були якісь погані стосунки, в нас був якийсь поганий секс. Це просто того, що йому постійно треба було щось нове. Ну і деколи дивіться на білизну чоловіка - якщо там є щось біле... то це щось значить", - додала артистка.

Нагадаємо, Аліна запевнила, що "Андрій" - це не російський актор Роман Полянський, із яком у неї теж був роман після розлучення з першим чоловіком. Нещодавно Гросу вийшла заміж удруге, але особу нового обранця приховує від широкого загалу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів