"Формується аура": Андре Тан про те, до скількох років не показуватиме лице доньки, стосунки з її мамою та чи знайшов нове кохання

30 березня, 11:49

41-річний український дизайнер Андре Тан в інтерв'ю Аліні Шаманській відверто розповів, чи має кохану людину, про причини розлучення, та стосунки з колишньою дружиною після нього й чому не показує обличчя єдиної доньки в соцмережах.

За словами дизайнера, його серце зараз вільне й поки що йому потрібно "долати багато викликів".

"Зараз складний час - і для країни, і для бренду. Багато нових викликів, відповідальності за людей, які на мене працюють. Треба бігти в 5 разів швидше аби бодай наблизитись до результатів довоєнного періоду", - сказав Тан.

Серце дизайнера зайняте роботою
Серце дизайнера зайняте роботою

Він додав, що кар'єра зараз для нього в пріоритеті.

"Для мене моя справа поки що на першому місці. Бо, на мою думку, час для кохання та сім’ї настає тоді, коли в тебе вже все налаштоване, все працює, а я цим зараз похвалитись не можу. Зараз я знову студент, стартапер", - зазначив Андре.

Також Андре Тан поділився й причинами свого розлучення з Аліною Харечко. Він сказав, що зробив чимало помилок у шлюбі й зрозумів це вже після того, як минуло кілька років.

"Я завжди їздив на якісь презентації своїх магазинів по Україні. Тому я дуже мало часу віддавав своїй дружині та своїй дитині. Це по-перше. По-друге, вважаю, що моя недоробка, що ми дійшли до того, що наше кохання зникло", - заявив дизайнер.

За його словами, кохання між людьми живе лише три роки, а після цього зникає, втім вже після цього партнери стають рідними.


Андре Тан з донькою

Андре Тан з донькою

Тан також зазначив, що винним у розлученні був не лише він.

"Вона дуже часто слухала своїх подруг. Я завжди кажу: любі жінки, не слухайте своїх подруг, тому що вони завжди вам заздрять", - додав стиліст.

Як відомо, в Андре Тана та Аліни Харечко є спільна 8-річна донька Софія.

Тан заявив, що після 4-х років після розлучення їхні відносини з ексдружиною трансформувалися.

"Вона перший рік психувала, робила якісь емоційні гойдалки, а я був як той слон. Я вважав, що не маю права розлючувати жінку, яку я кохав 10 років, з якою у мене є свята дитина", - каже Тан.

Модельєр пояснив, чому для нього важливо підтримувати з колишньою добрі стосунки.

"Авжеж я з Аліною завжди спілкуюся, ми стали дуже класними друзями. Я вважаю, що коли моя донька піде заміж, ми повинні все одно бути родиною, спілкуватися. Чоловік завжди має бути мудрим. Дуже мало зрілих чоловіків, бо в основному це хлоп'ятка, які просто виросли", - сказав він.

До слова, Софія зараз проживає зі своєю мамою. Дизайнер розповів, що спілкується з дитиною через відеодзвінки, а забирає до себе її здебільшого у вихідні.

Він каже, що дівчинка дуже енергійна, займається танцями, тенісом та плаванням.

"Я завжди кажу своїй доньці, що я її безмірно кохаю. І завжди для мене вона найкраща. Навіть коли вона робить помилки... Вона дуже гарно вчиться, але вона трошки розбишака", - сказав Тан.

Андре також пояснив, чому не показує обличчя донечки у соцмережах.

Він показує свою доньку підписникам лише зі спини

Він показує свою доньку підписникам лише зі спини

"Це наша така домовленість з Аліною, що ми не будемо показувати. Тому що я вважаю, що дитина до 9 років у неї дуже слабкий імунітет енергетики. Тому що формується аура дитини. І до 9 років краще поберегти. Здоровʼя моєї доньки для мене дуже важливе", - додав стиліст.

Нагадаємо, Андре Тан та Аліна Харечко розлучилися у 2021 році, однак зараз перебувають у дружніх стосунках.

Андре та Аліна частенько сварилися щодо виховання їхньої дитини. Жінка вважала, що дівчинку потрібно максимально закривати. Після розлучення дизайнер розповів, що був час, коли Софія вважала своїми друзями черв'ячків та слимаків.

Як відомо, колишня дизайнера вважає його хорошим батьком та дуже поважає.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів