зірковий факап-стендап

Баляндраси

Разом понад 20 років: історія кохання Андрія Шевченка та його дружини Крістен Пазік

8 липня, 07:00
Футболіст Андрій Шевченко разом із дружиною Крістен Пазік

Футболіст Шевченко і модель Пазік - пара, яка разом понад 20 років

Історія кохання футболіста Андрія Шевченка та його дружини Крістен Пазік триває уже понад 20 років. Пара познайомилася в Італії, і там без відповідних пристрастей не минулося.

Хоча подружжя і не виносить подробиці особистого життя назагал, ТаблоID зібрав найцікавіші факти. Чи міг Андрій Шевченко повторити долю Девіда Бекхема? Як Крістен Пазік прийняли в Україні? Та хто із чотирьох синів футболіста продовжує його справу на полі? Читайте подробиці у матеріалі.

Дефіле Шевченка і знайомство з Пазік

Він народився у селі Двірківщина, що у Київській області. У дев’ять років почав займатися футболом, хоч його батьки досить скептично ставилися до цього заняття. Грав у складі київського "Динамо", італійського "Мілана" та лондонського "Челсі". У 2003 році став першим українцем, який виграв Лігу чемпіонів. А вже наступного – володарем "Золотого м’яча".


Вона має польське коріння. Утім, народилася в Міннеаполісі, США в родині відомого бейсболіста Майка Пазіка. Професійно займалася плаванням, але свого часу обрала модельний бізнес та побудувала успішну кар’єру.

Андрій Шевченко в молодості разом із дружиною

Усе це про Андрія Шевченка та його дружину Крістен Пазік

Вони познайомилися у 2001 році, коли італійський дизайнер Джорджіо Армані запросив зірку українського футболу на свій показ. Тоді Андрій навіть продефілював у модному костюмі, а за ним, як пишуть, спостерігали Бред Пітт та Джордж Клуні. Після показу відбулася вечірка, і саме там Андрій та Крістен зустрілися вперше. Причому, сам вона першою підійшла поговорити.

"Коли я познайомився з Крістен, я зрозумів, що це не лише та людина, яку я люблю, а та, з ким я сміливо можу зв’язати своє життя. У неї спортивна родина. Її батько – колишній бейсбольний гравець. І він працював тренером у крутих командах. Тому вона знає, що таке спортивне життя. Це постійні перельоти, увага і так далі. Ми близькі за духом, ми однаково бачимо життя", - так у 2015 році розповідав Шевченко в розмові з Дмитром Гордоном.

Італійські пристрасті

Але не усе було так просто. Того часу Крістен зустрічалася із сином власника клубу "Мілан", де грав Андрій, П’єром Берлусконі. В один момент їхні стосунки розійшлися по швах через чутки про зради італійця. Подейкували, що той підбурював батька продати Шевченка після початку його стосунків з Пазік.

Андрій Шевченко і Крістен Пазік на 16 річницю весілля

Тим часом пара долала мовний бар'єр

"Ані вона, ані я не могли нормально говорити італійською. Про іншу мову тоді не йшлося. Але парадокс в тому, що за 2 місяці ми настільки підняли нашу італійську. Я підкреслюю слово "нашу", бо деякі слова тільки ми могли так говорити. Це було цікаво. Щоправда була велика різниця у менталітеті", - розповідав футболіст.

А от рідні Андрія Шевченка, здається, не відчували мовного бар’єру. За його словами, Крістен легко влилася у його родину. Вони теж відчули її споріднену душу.

Не рівняння на Бекхема

Уже як пара Андрій та Крістен з’явилися у 2003 році на обкладинці чоловічого журналу GQ. Тоді той випуск побив усі рекорди продажів.

Пара могла б сміливо повторити публічний успіх Вікторії та Девіда Бекхема, який після футбольної кар’єри обрав модельну.

"Він завжди залишається великим професіоналом і гарною людиною. Але у нього дві роботи, а в мене - одна", - говорив Шевченко щодо Бекхема.

Андрій Шевченко та Девід Бекхем

Легенди на одному фото

І справді, Шевченко та Пазік віддають перевагу не виносити назагал подробиці свого особистого життя. Навіть про весілля відомо дуже мало, що вже й говорити про відповідні фото. У ЗМІ зазначають, що пара не влаштовувала помпезної церемонії. А сам розпис відбувся під час гри у гольф. Кажуть, що жінка тоді була вже на шостому місяці вагітності первістком.

Багатодітна родина

Андрій Шевченко та Крістен Пазік офіційно одружилися 14 липня 2004 року. Вже у жовтні у них народився син Джордан. Футболіст був присутній на пологах і підтримував дружину.

У листопаді 2006 року їхня родина поповнилася ще на одного хлопчика – Крістіана.

"Дружина обирала імена. Вони мені теж сподобалися, і я радий, що ми так назвали дітей. Сподіваюся, може буде дівчинка, і тоді я її назву", - ділився Шевченко.

Андрій Шевченко із синами

Такі вже дорослі старші сини Андрія Шевченка

Тоді ж, у 2006 році, Андрій підписав контракт із "Челсі" і родина перебралася до Лондона. Там кар’єра футболіста помітно пішла на спад, за що прихильники звинувачували Крістен. Мовляв, вона наполягла на переїзді.

Згодом Шевченко знову повернувся до "Мілана", а також зіграв за київське "Динамо". У 2012 та 2014 роках Пазік народила ще двох синів – Александра і Райдер-Габріеля. Як зізнавався чоловік, діти зробили його добрішим. І всю свою увагу він приділяє їм.

Футболіст Андрій Шевченко разом із усіма синами

Справжня команда

А от поповнення – донечку, про яку зірка футболу говорив – пара вже не планувала.

"Четверо – це вже така межа для нас. П’ятої дитини поки у планах немає. Треба виховати – із хлопцями, мабуть, складніше, ніж із дівчатами. Треба бути гарними батьками: школи, футбольні команди, поїздки – все це в батьківському плані", - говорив він у розмові з Наталею Могилевською.

Син-футболіст під номером 7

Зараз родина футболіста перебуває у Лондоні. А от старший син Джордан Шевченко у 2023 році вступив до Єльського університету, що у США. Там він почав вивчати українську мову та історію.

Андрій Шевченко та Крістен Пазік разом із синами

А от Крістіан упевнено йде стежкою батька - біографія Андрія Шевченка поповниться ще одним футболістом

"Один із моїх молодших братів намагається піти у професійний футбол, тож на нього ліг увесь цей тягар відповідальності перед авторитетом батька. Ми всі намагалися показати, що він не має бути таким же гравцем, як тато, і йти своїм шляхом. Але він отримав свій виклик у (молодіжну – ред.) команду, і ми всі за нього тішимося", - розповів в одному інтерв’ю хлопець.

Так, саме Крістіан Шевченко у березні цього року дебютував у юнацькій збірній. Перед цим хлопець отримав українське громадянство. Зірковий татусь привітав "номер 7", під яким і грає Крістіан.

Крістен Пазік та Андрій Шевченко разом

Подружжя може сміливо пишатися своїми дітьми

Нагадаємо, нещодавно ТаблоID писав, як Крістен Пазік ніжно привітала Андрія Шевченка із днем батька. Вона показала його в обіймах синів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів