"Це божевілля": Брітні Спірз несподівано поділилася пікантним спогадом про чоловіка Лопес

8 лютого, 15:00

Американська співачка Брітні Спірз, яка у своїх нашумілих мемуарах розказала про вживання алкоголю з 8-го класу та аборт, до якого підштовхнув її Джастін Тімберлейк, виявляється, ще має сякі-такі тузи в рукаві.

Поринувши в спогади, 42-річна артистка раптом пригадала, що колись у неї були шури-мури з актором Беном Аффлеком.

Упс (Б.Спірз)

"Упс" (Б.Спірз)

У своєму Instagram Бріт виклала архівне фото 1999-го року, на якому вона з чинним чоловіком Дженніфер Лопес та сонграйтеркою Дайан Воррен.


"Класне фото мене, Бена Аффлека та Дайан Воррен багато років тому! Він такий дивовижний актор! Забула сказати, того вечора я замутила з Беном... Я, чесно, забула... Трясця, це божевілля!", - зізналася Спірз.

"Шкода, людоньки, що я не можу розказати вам історію, яка трапилася перед цим! Ох, дорогенькі, я просто пліткарка! P.S. Я дійсно забула", - додала співачка.

Трохи згодом, імовірно, збагнувши, що бовкнула зайве, Брітні видалила свій допис, але він уже встиг розлетітися мережею.

Цього допису в фотоблозі Брітні більше нема

Цього допису в фотоблозі Брітні більше нема

Речник Бена Аффлека одкровень Спірз поки не прокоментував.

Як відомо, в 1999-му Брітні почала зустрічатися з Джастіном Тімберлейком. У Бена ж із 1997-го по 2000-ий були стосунки з Гвінет Пелтроу, але актори то сходилися, то розходилися.

Нагадаємо, торік Гвінет оголосила, хто, на її суб'єктивну думку, вправніший у сексі: Аффлек або Бред Пітт.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів