Вільяма чи Гаррі? Королівський фотограф зізнався, чиє весілля вважає "катастрофою"

28 травня, 11:30

День 19-го травня 2018-го року, коли британський принц Гаррі та колишня американська акторка Меган Маркл повінчалися в каплиці Святого Георгія в Відзорі, став справжнім жахіттям для фотографів, які освітлювали подію.

Як це було, пригадав один із них, 83-річний Артур Едвардс. Він працює на The Sun із 1975-го, спеціалізуючись на зйомках членів королівської родини під час турів, офіційних подій тощо.

"Зараз я можу вам сказати, що це був найгірший королівський захід, що я колись знімав. Найгірше королівське весілля, що я колись знімав, оскільки Гаррі був налаштований тримати пресу якомога далі", - розказав Едвардс, який є Кавалером Ордену Британської імперії.

Фотографам на весіллі Гаррі та Меган було непросто працювати, знімаючи з великої відстані

Фотографам на весіллі Гаррі та Меган було непросто працювати, знімаючи з великої відстані

Фото AFP via Getty Images

"Це було безнадійно. А коли вони проїжджали повз у екіпажі, то відвернулися від мене. Тож для мене це була катастрофа", - пригадав він.

На думку Артура, в такий спосіб Гаррі помстився британським ЗМІ, які незлюбили його наречену.

"Гаррі був злий на нас за речі, які писали про Меган. Дещо з цього було досить жорстким. Дещо - дуже несправедливим. Він був злий, і в мене було таке відчуття, що нас за це карають", - зазначив Едвардс.

"Я знімав декілька дуже гарних королівських весіль, обидва Чарльзові, Вільямове, Едрю, Софі та Едварда. Але під час цього мені хотілося якомога швидше вибратися з Віндзора", - зізнався фотограф.

Багаторічний фотограф королівської сім'ї однозначно може назвати своє нейнеулюбленіше весілля

Багаторічний фотограф королівської сім'ї однозначно може назвати своє нейнеулюбленіше весілля

Як відомо, американська преса свого часу звертала увагу на упередженість британських колег щодо Меган Маркл порівняно з Кейт Міддлтон. Так, фактично герцогиню Сассекську критикували за ті самі речі, за які милувалися принцесою Вельською.

Меган та Гаррі навіть відступили від негласного правила королівської родини та наважилися судитися зі ЗМІ, причому досить-таки результативно.

Нагадаємо, як припустила торік подруга та колишня фрейліна Єлизавети ІІ, леді Енн Гленконнер, Маркл просто не була готова до ролі дружини принца, гадаючи, що "роз'їжджатиме в золотій кареті" і продовжить бути актрисою, просто іншого типу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів