Крок до зміни громадянства? Принц Гаррі офіційно назвав США своїм основним місцем проживання

18 квітня, 17:33

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл іще в 2020-му році пустили коріння в Америці, придбавши маєток у Санта-Барбарі за $14,7 мільйона та лічені рази відтоді навідавшись до Британії.

Новим основним місцем проживання молодшого сина короля Чарльза ІІІ є Сполучені Штати - тепер офіційно.

Так зазначено в документі неприбуткової організації з екотуризму Travalyst, заснованій Гаррі, який було подано до Реєстраційної палати, повідомляє The Mirror.

Ніде правди діти, останні чотири роки принц Гаррі справді мешкає у США

Ніде правди діти, останні чотири роки принц Гаррі справді мешкає у США

Фото Getty Images

Цікаво, що датою зміни місця проживання принц вказав 29 червня 2023-го, а якраз приблизно тоді вони з дружиною мали остаточно виселитися з королівського Фрогмор-котеджу.

Досі принц волів уникати прямої відповіді на запитання, чи планує він змінити британське громадянство на американське.

"Чи почуваюся я американцем? Ні... Не знаю, як я почуваюся", - сказав він нещодавно під час інтерв'ю Good Morning America.

Тоді інтерв'юер поцікавився, що стримує Гаррі від того, щоби податися на американське громадянство.

Який же наступний крок?

Який же наступний крок?

Фото Getty Images

"Я розглядав про це, але гадки не маю... Думка про американське громадянство приходила мені в голову, але це точно не те, що зараз є для мене пріоритетом", - відповів принц.

Цікаво те, що є одне "але": що іміграційні закони Сполучених Штатів вимагають від аплікантів публічної відмови від будь-яких спадкових титулів та дворянських посад інших держав.

Нагадаємо, дослідницька організація The Heritage Foundation торік виступила з вимогою оприлюднити матеріали щодо візи, за якою принц Гаррі зараз живе в Америці. Приводом стали його скандальні мемуари та інтерв'ю, де чоловік розказував про вживання кокаїну, канабісу, галюциногенних грибів та психоделіків. Адже якщо під час співбесіди на візу Гаррі це приховав, це може стати підставою для депортації.

Як відомо, кандидат у президенти США Дональд Трамп нещодавно заявив, що адміністріція Джо Байдена надто поблажлива до людини, яка "зрадила королеву".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів