"Найбільша надія корони": колишній секретар принцеси Діани висловився щодо ролі Міддлтон у монаршій сім'ї

25 червня, 18:00
Принцеса Вельська Кетрін
Фото Getty Images

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка одного дня стане королевою Великої Британії, є найбільшою надією та майбутнім монархії. В цьому переконаний колишній особистий секретар принцеси Діани Патрік Джепсон.

Із ним та з іншими обізнаними з життям королівської сім'ї джерелами поспілкувався журнал Vanity Fair.

На думку Джепсона, те, наскільки важливою є фігура Кейт, стало очевидним, коли Її Високість захворіла на рак.


"Без Кетрін все видається радше прісним. Майбутнє монархії - це Вільям та Кетрін. І, як ми знаємо з будь-якого поверхневого вивчення британської королівської родини, це шоу зводить докупи жінка, котра виходить і змушує все відбуватися. Наскільки крихкою є монархія? Що ж, настільки ж крихкою, як і Кетрін, і зараз ми цього не знаємо", - зазначив він.

Кейт Міддлтон

Кетрін, яка проходить хіміотерапію, все ж збирається здійснити декілька появ на публіці цього літа

Фото Getty Images

"Потужна емоція суспільства, яке привітало відважну появу Кетрін на Trooping підкреслило її критичне значення для монархії. Без неї цей інститут однозначно зведеться до тіні самого себе. Враховуючи, що ряди Віндзорів суттєво поріділи, вона - найбільша надія корони. У ній поєднується обов'язок та краса з пронизливою вразливістю, вона така лише друга після матері принца Вільяма", - додав колишній секретар леді Ді.

Зі слів одного з давніх працівників палацу, звернутися до країни та особисто повідомити про своє онкологічне захворювання - це було особисте рішення Кетрін.

"Це неймовірний приклад її внутрішньої сили як людини. Це демонструє величезний рівень хоробрості, та, я гадаю, це надихнуло багатьох людей", - сказав він.

Бажанням принцеси Вельської стало й те, що сини і донька не навідували її, поки вона лежала в лікарні. Кейт не хотіла, щоби діти бачили її в лікарняній сорочці, під'єднаною до моніторів. Тож приходив до неї лише Вільям, а з малими принцеса щодня балакала по відеозв'язку.

Дружина принца Вільяма

У квітні Кейт і Вільям відзначили 13-ту річницю свого шлюбу

Фото Getty Images

"Удома все було настільки нормально, що, поки Кейт була госпіталізована, Джордж грав у матчі з регбі проти іншої школи", - пригадав один із друзів родини.

Частиною цього ритуалу підтримки нормальності життя стало й те, що Кетрін, як і щороку, сама зробила фотопортрети Луї, Шарлотти і Джорджа до їхніх днів народження.

"Вільям - жива людина, як і всі, і це дуже тяжкі часи і для нього. Гадаю, для нього важливо те, що він підтримує свою дружину та дітей, продовжуючи виконувати свої публічні обовязки", - зізначив працівник палацу.

Як запевнив колишній секретар принца та принцеси Вельських, Джеймс Лоутер-Пінкертон, союз Вільяма та Кейт, побудований на любові та дружбі, нині міцний як ніколи.

Принц Вільям і Кейт

Принц Вільям одного дня успадкує трон від свого батька

Фото Getty Images

"Вони - двоє людей, які справді одне одного знають", - сказав він.

Зі слів одного зі співрозмовників видання, Вільям і Кетрін прагнуть працювати на благо людей та країни, тож навряд чи варто вірити прогнозам, у яких говориться, що принцеса навіть після одужання буцімто вже не повернеться до виконання своїх обов'язків.

Як запевнило джерело, Її Високість "продовжить там, де зупинилася". Разом із цим, Міддлтон хочеться, щоби діти стали трохи старші, перш ніж вона на повну зануриться в роботу.

Як зауважили джерела у палаці, королівська родина завжди вміла вчитися на досвіді. Відтак можливо, що плани щодо скорочення кількості її працюючих членів зрештою будуть переглянуті. Зокрема Чарльз може подумати про те, щоби делегувати більше обов'язків, зокрема й офіційних закордонних відряджень своїм племінницям, принцесам Євгенії та Беатріс, яких він дуже любить.

Принцеса Євгенія Йоркська та принцеса Беатріс Йоркська

Зашквари їхнього батька, принца Ендрю не позначилися на статусі Беатріс та Євгенії в королівській родині

Фото Getty Images

А от на молодшого сина, принца Гаррі батько-король навряд чи зважиться тепер покластися.

"Попри те, що в їхні стосунках відбувається відлига, досі є проблеми з довірою. Чарльза дуже зачепили деякі речі, яка Гаррі сказав у своїй книзі про Каміллу. А що стосується взаємин між Гаррі та Вільямом, то тут довіру повністю зруйновано", - запевнив співрозмовник видання.

Нагадаємо, днями королівський експерт передрік, коли принц Гаррі остаточно втратить шанс на повернення до королівської сім'ї.

Як відомо, в своїх скандальних мемуарах Гаррі примудрився накрити мокрим рядном не лише мачуху, а і старшого брата, і батька, звинувативши того в "садистських" жартах у свій бік.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів