"У мене відновилася сексуальна енергія": MamaRika розказала, через що її ревнує чоловік

17 квітня, 13:15

Співачка MamaRika, яка нещодавно відверто повідомила, що вони з чоловіком Сергієм Середою перебувають на межі розриву, та навіть випустила про це пісню й кліп, зізналася, що однією з проблем у їхньому шлюбі наразі є ревнощі.

Чому її ревнує Сергій, Анастасія пояснила на подкасті "Чат дівчат".

Як зізналася артистка, по них із Сєргеїчем "можна писати книжку", адже за дев'ять спільних років вони пройшли всі класичні кризи, про які попереджають психологи. Втім тема ревнощів між ними виникла уперше.


Настя наголосила, що вона не з тих жінок, хто "паралелить", тож можливість того, що вона зрадить Сергія, виключена.

"У нього є ревнощі, в Сєргєїча зараз. Ще це додає масла до вогню. Я себе трішечки проапгрейдила, поміняла прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася оця моя сексуальна енергія", - поділилася MamaRika, яка наприкінці зими зважилася на пластичну операцію.

"Тому що коли з'являються діти, і так тиснула ситуація наша в країні - ти взагалі забиваєш на себе болт у якийсь момент: "Та нормально, під пивко піде". А потім у якийсь момент ти просинаєшся, дивишся на себе в дзеркало і: "Що це взагалі?!", - зізналася артистка.

Про імовірне розставання з Сергієм Настя поки не хоче навіть думати. Але переконана, якщо таке станеться, вона ще довго не захоче жодних стосунків

Про імовірне розставання з Сергієм Настя поки не хоче навіть думати. Але переконана, якщо таке станеться, вона ще довго не захоче жодних стосунків

Останні пів року Настя стала активно собою займатися, зокрема дозволяти собі дозвілля поза домівкою, від чого не в захваті її чоловік.

"Десь є якісь ревнощі: "А що ти, а що ти? А де ти?". А я почала шампусіка давати десь, просто з друзями, відволікати кукуху. А він типу: "А що? А де ти? А чого ти?". Отак от. Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Що я десь можу зависнути, а він: "А де ти?", - розповіла вона.

До того ж, сам Сергій, як висловилася Анастасія, є "занудною людиною на максималках", не буває ніде, крім роботи, не курить і не вживає алкоголь.

"У нас це почуття раніше взагалі не існувало в наших відносинах. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до народження дитини, він забув, що я такою можу бути", - пояснила артистка.

У артистки відновилася сексуальна енергія, а в її благовірного прокинулися ревнощі

У артистки відновилася сексуальна енергія, а в її благовірного прокинулися ревнощі

"Він звик, що я мама, що я тільки вдома або на роботі. А тут цукерочка, яка каже: "Зайка, я іду з друзями пити шампус", - додала вона.

Нагадаємо, первісткові Насті та Сергія, Давіду вже 2,5 року. У 2022-му MamaRika говорила, що мріє всиновити бодай одну дитину.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів