Зеленська розказала про проблеми зі сном та про те, що допомагає її дітям емоційно триматися

12 жовтня 2023, 12:30

Перша леді Олена Зеленська, яка на рівні своєї посади опікується питанням ментального здоров'я українців, розповіла, як із цим справи в неї самої.

Також дружина президента в інтерв'ю ICTV розказала, як з емоційним навантаженням справляються її діти.

"Я маю сто відсотків проблеми зі сном постійно", - зізналася Зеленська.

Перша леді розповіла про свої проблеми зі сном

Перша леді розповіла про свої проблеми зі сном


"Я вже прочитала книжку про сон ("Коли я нарешті висплюся?" Ольги Маслової та Ніки Бєльської - ред..) Я вже на наступному етапі, треба ще зробити домашнє завдання по цій книжці й усе ж таки свою гігієну сну довести до ладу", - зазначила Олена.

"Але я вже можу цю історію тримати під контролем, тобто я вже розумію, чому і як із цим справлятися. Не завжди, чесно скажу, роблю все правильно, тому що, як ми всі, іноді відкладаю щось на потім. Але я вже розумію, у чому проблема. І це мені допомагає", - поділилася перша леді.

На запитання, як діти президента справляються психологічно, Зеленська відповіла:

"Я намагаюся тримати руку на пульсі і коли я бачу, що щось у нас розхитується, намагаюся в першу чергу поговорити. Зрозуміло, що діти так само, як і ми дорослі, не почуваються нормально".

Як відомо, Зеленські мають 19-річну доньку Олександру та 10-річного сина Кирила

Як відомо, Зеленські мають 19-річну доньку Олександру та 10-річного сина Кирила

"Я заохочую сина та доньку займатися якимись фізичними речами, спортом, щоби вони виплескували цю енергію. І намагаюся контролювати режим. З донькою важче, бо такий контроль з дорослою людиною вже не проходить. З меншим все ж таки поки що вдається", - зізналася перша леді.

"Це величезне щастя для нашої родини, що він (син - ред.) може ходити в школу. Це соціалізація. Я просто побачила, наскільки одразу стало краще з його емоційним станом, коли він просто міг отримувати постійне спілкування зі своїми однолітками. Такий здоровий нормальний режим дитини з графіком. Дитині це дуже важливо, це її гармонізує", - зауважила Зеленська.

Нагадаємо, у вересні перша леді розповідала, як війна та розлука з чоловіком впливає на їхню родину.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів