Кінець інтризі? POSITIFF у кумедному відео показав поцілунки з дівчиною

30 квітня, 09:40

Схоже, музикант Олексій Завгородній (POSITIFF) нарешті дозрів до того, щоби розкрити таємницю, хто ж та щасливиця, що вже кілька років як полонила його серце.

Уже давно мережею ширилися підозри, що артист має романтичні стосунки з танцівницею Юлією Сахневич, його експартнеркою за "Танцями з зірками". І ось, у Instagram 34-річний Олексій оприлюднив миле відео, де вони з Юлією цілуються. Підписувати його він не став, обмежившись красномовним емодзі-серденьком.

То за Олексія і Юлю вже можна офіційно радіти? Чи це жарт?

То за Олексія і Юлю вже можна офіційно радіти? Чи це жарт?

Не можна не відзначити реакцію колег на новину від POSITIFF.

Так, у коментарях під його дописом співачка Надя Дорофєєва і продюсерка Ірина Горова жартома поцікавилися, мовляв, а як же Мішель Андраде. Адже днями Олексій та Мішель заінтригували широкий загал відео, де він буцімто робить їй пропозицію, а вона погоджується. У самої Андраде, Даші Астаф'євої та (неочікувано) Анатолія Анатоліча теж виникло питаннячко до артиста.

Нагадаємо, про свою половинку Олексій говорив, що вона належить до творчої сфери. Від прямої відповіді на питання, чи це Юля, досі ухилявся. Зате ще торік зізнавався, що вже не проти стати татом і займається з коханюою сексом "без резинки".

Як відомо, і в Завгороднього, і в 34-річної Сахневич уже є досвід офіційного шлюбу. Юля кілька років була заміжня за співаком Аркадієм Войтюком, а Олексій був одружений із дизайнеркою Анною Андрійчук.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів