"Ніколи не був жадібним": POSITIFF розказав про найдорожчий подарунок для жінки та чи спілкується з ексдружиною

23 лютого, 17:10

Колишній колега співачки Наді Дорофєєвої за гуртом "Время и Стекло", Олексій "POSITIFF" Завгородній згадав стосунки з ексдружиною Анною Андрійчук і поспілкувався про амурні справи.

В подкасті "Юр нот елоун" він також розказав, які подарунки робить жінкам і як дотримується етикету спілкування після розставання.

"Я дуже сильно піклувався про жінок, в яких закохувався. Я не хочу ображати жінок, навіть якщо вони мною користуються. Таке було теж в мене.

Я дуже поважаю колишню дружину і люблю як людину. Досі вітаю з днем народження її маму, батька, її теж. Важливо поважати це і в жодному разі не обсирати. Навіть якщо було якесь лайно. Ти на те і чоловік" - зазначив він.


Олексій з ексдружиною Анною

Олексій з ексдружиною Анною

Репер завжди балував своїх жінок, а найдорожчим подарунком для коханої людини від нього була квартира:

"Скажу так, що ніколи не був жадібним, і, дійсно, все, що ти робиш для жінки, яку кохаєш... Не жалкую ні про що. Я завжди переймався і знав, що зробив максимально все".

У жовтні 2022-го музикант розказував про нові стосунки, у яких впевнено крокував до батьківства

У жовтні 2022-го музикант розказував про нові стосунки, у яких впевнено крокував до батьківства

"Я ніколи не дарую класичні троянди, тому що, мені здається, це дуже банально.

Я особливий. Але я тупо не чоловік-сюрприз. Мені максимально складно зробити сюрприз", - зізнався він.

POSITIFF також відповів, що готовий до дітей.

"У мене є питання до себе, чи це моє ЕГО (тобто щось вселити в дитину, реалізувати нереалізоване...). Це окремий етап життя.

У мене було все, а далі хочеться щось вкладати в когось. Я точно не хочу, щоб моя дитина була артистом, це дуже складно" - зазначив Олексій.

Нагадаємо, у квітні 2021-го Завгородній розлучився з Анною Андрійчук після 15 років стосунків. Анна та Олексій почали зустрічатися, коли обом було всього по 15 років. Вони побралися у 2013-му. Пізніше Анна роказувала, що причиною стало логічне завершення.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів