Директорка "Міс Україна" повідомила, що Росія не братиме участі у "Міс Світу"

4 березня, 14:00

Росія не братиме участі у конкурсі "Міс Світу". Про це повідомила у своєму Instagram голова "Міс Україна" Вероніка Щіпцова.

У дописі вона зазначила, що вирішила оголосити про таке рішення раніше, ніж планувал на тлі скандалу з конкурсом "Міс Європа".

Раніше учасниця "Міс Європа" від України Мілена Мельничук заявила, що на конкурсі, який відбувся у Лівані, її принижували конкурентки з Білорусі та РФ, а також їй погрожували за винесення цього на загал.

"У соціальних мережах побачила жахливий вчинок росіянки під час іншого конкурсу краси і не можу промовчати. Одну з українських дівчат на світовому конкурсі було принижено представницею країни агресора", – йдеться у дописі.

Щепцова та представниця України на Міс Світу Софія Шамія

Щепцова та представниця України на "Міс Світу" Софія Шамія

"Чимало людей надіслали мені це відео та запитали про реакцію нашого комітету. З початком війни (повномасштабної - ред.) в Україні, два роки тому, ми звернулись із письмовим проханням та відео зверненням не допускати росію до жодних міжнародних конкурсів краси, з якими наш комітет співпрацює.

Завдяки місіс Джулії Морлі, представниця нашої країни може відчувати себе спокійно на "Міс Світу" та нести усі надважливі меседжі. Вдячні, вона цьогоріч може крокувати сценою "Міс Світу" не озираючись у пересторогах за свою безпеку, та гордо і голосно говорити про підтримку України на міжнародній арені", – написала Щіпцова.

До речі, представницю України на конкурсі "Міс Світу" обирали теж не без скандалів. Як відомо, в однієї з дівчат виявили російський слід у біографії, а саме виступ із танцями у Кремлі. В іншої дівчини, як виявилось, на той момент були стосунки російським бізнесменом.

18-річна Шамія стала Міс Україна на тлі неабиякого скандалу

18-річна Шамія стала "Міс Україна" на тлі неабиякого скандалу

Нагадаємо, участь росії у міжнародних конкурсах краси неодноразово критикувалася нашими учасницями та тутешніми оргкомітетами. Наприклад, директорка "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова розповідала, як отримувала погрози від фанатів учасниці з Росії.

А переможниця "Міс Україна Всесвіт"-2022 Вікторія Апанасенко обурювалася участі рф на тлі повномасштабної війни.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів