"Треба витиснути ще 3-5 років": хвора на рак Догерті розказала, як сподівається його побороти

4 січня, 16:50

Американська акторка Шеннен Догерті, яка страждає на метастатичний рак 4-ої стадії, не полишає надії на те, що лікування зрештою буде знайдено.

52-річна зірка дуже постарається дожити до цього моменту.

Про це Шеннен днями розказала у подкасті Let's Be Clear, куди запросила свого онколога, пише Daily Mail.

Поки що рак Догерті вважається невиліковним. Але акторка вірить, що це зміниться

Поки що рак Догерті вважається невиліковним. Але акторка вірить, що це зміниться


"Я завжди говорю про той факт, що нам просто треба витиснути ще три-п'ять років, а тоді буде Т-клітинна терапія або тоді буде те-то... Буде набагато більше опцій, які дадуть іще п'ять років. Потім, через ті п'ять років, буде ціла інша група опцій, а зрештою з'являться і ліки", - пояснила свою стратегію Догерті.

Лікар Шеннен із такою думкою згоден і на кожен вид терапії радить дивитися як на конячку, на якій пацієнт мчить у перегонах. Тобто задача - їхати, поки їде "кінь", а потім пересідати у сідло наступного й знову намагатися доїхати якнайдалі.

52-річна зірка налаштована протриматися в цих перегонах якнайдовше

52-річна зірка налаштована протриматися в цих перегонах якнайдовше

"Я їду на цих конях, щоби отримати свіжих коней, і я стараюся, щоби та, на якій я зараз, протрималася так довго, наскільки можливо для людини", - зазначила акторка.

Як відомо, за роки боротьби з хворобою Догерті перенесла мастектомію, хіміо- та радіотерапію. Перед тим, як лягти на операцію на мозку через метастази, зірка дізналася, що її чоловік Курт її зраджує.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів