За день до своєї смерті: Шеннен Догерті фіналізувала розлучення з чоловіком-зрадником

16 липня, 10:30
Шеннен Догерті та її чоловік

Шеннен Догерті та її тепер уже ексчоловік Курт Ісварієнко в 2016-му році

Фото Getty Images

Американська акторка Шеннен Догерті 12-го липня підписала папери на розлучення зі своїм чоловіком, фотографом Куртом Ісварієнко. Він зробив те саме 13-го липня - у день, коли зірка померла після тривалої боротьби з раком.

Як повідомляє People, 53-річна Шеннен погодилася відмовитися від подружніх аліментів та фіналізувати розлучення.

"Сторони уклали письмову домовленість відносно свого майна та свого шлюбу або спільного ведення господарства, включаючи фінансову підтримку, оригінал (угоди) передається до суду", - говориться в офіційному документі.


Актриса Шеннен Догерті померла

Перш ніж піти, Шеннен фіналізувала своє розлучення

Нагадаємо, Шеннен і Курт одружилися в 2011-му році, а навесні 2015-го в жінки виявили рак. Пара дуже хотіла дітей та мріяла всиновити, коли акторка подолає недугу.

У 2016-му році Догерті розповідала, що випробування зробили її шлюб міцнішим і що вона не уявляє, як проходила би через все це без підтримки коханого.

У квітні 2023-го, наче грім серед ясного неба, було оголошено про розлучення Догерті та Ісварієнко. Як висловилася представниця акторки, "їй не лишили іншого вибору".

Шеннен Догерті

Акторка, в якої був метастатичний рак грудей 4-ої стадії, до останнього не полишала надії побороти хворобу, зустріти нове кохання та стати мамою

Згодом Шеннен зізналася, що причиною стала Куртова зрада. Упродовж двох років за спиною онкохворої дружини він крутив роман зі своєю асистенткою. Догерті довідалася про це напередодні своєї операції на мозку через метастази в січні 2023-го.

У червні 2024-го зірка подала на Ісварієнко до суду. Вона заявила, що екс навмисне затягує шлюборозлучний процес, сподіваючись, що вона довго не проживе і йому не доведеться платити їй подружні аліменти.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів