"Ти - це я": Тоня Матвієнко у новій пісні відтворила голос мами за допомогою штучного інтелекту. Відео

1 березня, 11:45

У перший день весни співачка Тоня Матвієнко представила mood video на пісню "Ти — це я", в якому нейромережа відтворила голос її покійної мами, Ніни Матвієнко.

За словами Тоні, сенс пісні в тому, що для своїх батьків ми завжди залишаємося маленькими. Вони наділили нас силою життя, а з часом ми й самі маємо стати підтримкою для тих, хто від нас залежить.

Тоня присвятила пісню покійній мамі та навіть відтворила її голос

Тоня присвятила пісню покійній мамі та навіть відтворила її голос

"Ми — продовження наших батьків. В пісні "Ти — це я" себе впізнають багато людей. Ми можемо бути не схожими зовнішньо зі своїми батьками. Але у багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня "Ти — це я" саме про це", - поділилася артистка.


Наприкінці ліричного відео звучить фраза голосом Ніни Матвієнко "А я - це ти", яку вдалося відтворити голосом співачки за допомогою штучного інтелекту.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, народна артистка України Ніна Матвієнко пішла з життя 8-го жовтня 2023 року. Пізніше дочка Тоня розповіла про хворобу мами та як важко пережила її смерть.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів