"Моя 46 весна": Євгенія Власова в свій день народження показалася на тлі цвіту сакури

9 квітня, 10:00

Співачка Євгенія Власова 8-го квітня відсвяткувала 46-річчя та в ссій день народження, вже традиційно, поспілкувалася зі своїми шанувальниками про важливі та глибокі речі.

Темою допису, опублікованого Женею в Instagram, стала любов.

"Сьогодні моя 46 весна. Сьогодні дуже рідкісне сонячне затемнення! Так багато всього сьогодні…", - зізналася артистка.


"З кожним роком свого життя, я відчуваю силу безумовної любові", - заявила вона.

Зі спостережень Власової, зараз відкривається багато різних знань про буття, тіло людини, Всесвіт тощо, поради дають коучі та астрологи. Але, передрікає співачка, дуже скоро людство насититься різними теоріями буття та різними практиками, тож постане питання: що робити цими знаннями.

Іменинниця Власова зняла відеоселфі на тлі весняного цвіту

Іменинниця Власова зняла відеоселфі на тлі весняного цвіту

"А далі люди почнуть йти за тими хто змінює стан. За тими, хто зрозумів, що без відкритого серця, котре наповнене любовʼю, без щирості, доброти, все пусте. Будуть йти за тими, хто не боїться говорити про любов, не боїться бути розіп'ятим за не популярні розмови про те, що без любові все пусте, всі знання не мають ніякого значення без любові в серці", - наголосила Євгенія.

"Любов - це розширений стан свідомості. Це ключова енергія, яка створила все. Любов, це і є Творець. Але щось нас змусило про це забути. І це вже питання риторичне. Шлях через серце не легкий, але він точно того вартий", - написала вона.

"Безмежно вдячна всім вам за те, що ви тут зі мною", - додала Власова.

Нагадаємо, кілька років тому в Євгенії були дуже серйозні проблеми зі здоров'ям, вона навіть побувала в реанімації. Артистка сама виховує дочку Ніну.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів