"Ваша підтримка зробила неймовірне": alyona alyona та Jerry Heil прокоментували своє 3-тє місце на Євробаченні-2024, подякувавши фанам

12 травня, 17:26

Представниці України на Євробаченні-2024, співачки alyona alyona та Jerry Heil, які цього року зайняли третє місце на конкурсі, подякували всім за підтримку.

Про це вони написали у своїх Instagram.

"Ваша підтримка зробила неймовірне! Ми були на "death spot" (так звана "смертельна позиція", забобон, причиною якого є те, що за всю історію Євробачення жодного разу не перемагав учасник, який у фіналі виступав під 2-им номером - ред.)! Статистично всі, хто в ефірі другим номером, займав місця від 20 і вище! Ми з вами вирвалися на 3 місце! Ви розумієте, що взагалі ми з вами зробили разом?" - написали співачки.

alyona alyona та Jerry Heil додали, що завдяки конкурсу вони змогли ще раз привернути увагу до України.


Українки після фіналу Євробачення-2024

Українки після фіналу Євробачення-2024

"Згадали про полонених Азову і вразили сучасним звучанням української музики та професійністю та креативністю команди! Низько вклоняємося всім вам, Діви та Люди! Ми пройшли цей шлях разом!" - зазначили дівчата.

Нагадаємо, перемогу на Євробаченні-2024 отримав представник зі Швейцарії, виконавець Nemo. На другому місці опинилася Хорватія.

Як відомо, одного з учасників Євробачення дискваліфікували напередодні фіналу. Представника Нідерландів звинуватили у застосуванні фізичної сили щодо фотографині.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів