Жінка посадила на дієту: джерела повідомили про суттєве схуднення Дональда Трампа

10 січня, 10:15

Колишній президент Сполучених Штатів Дональд Трамп, який має намір поборотися за головне крісло в Білому домі й у 2024-му році, може похвалитися суттєвим покращенням своєї фізичної форми.

Подейкують, 77-річний політик спромігся схуднути на понад 13 кілограмів, і все завдяки дружині Меланії.

Про це повідомляє Page Six.

Дональд Трамп справді схуд?

Дональд Трамп справді схуд?

Фото Getty Images

Не обійшлося без чуток про те, що Дональд вдався до популярного нині препарату для схуднення "Оземпік" або якогось іншого. Проте інсайдер запевнив, що все значно простіше: Меланія взялася за чоловікову дієту.

"Люди у його клубі говорять, що він став здоровіше харчуватися", - зазначив співрозмовник видання.

Зокрема Трамп рідше зазирає в буфет і більше не ласує морозивом та шоколадним тортом.

"Радий повідомити, що здоров'я президента Трампа прекрасне. Трамп скинув вагу завдяки покращенню харчування та щоденній фізичній активності, дотримуючись свого напруженого графіку", - відзвітував іще в листопаді особистий лікар американського екскерманича Брюс Аронволд.

Жодних шоколадних тортиків!

"Жодних шоколадних тортиків!"

Фото Getty Images

У серпні, коли Трамп проходив процедуру арешту в штаті Джорджія, його вага буцімто становила близько 97 кілограмів, а це вже на 11 менше, ніж експрезидент важив у квітні.

Нагадаємо, за часів президентства Дональда Трампа подейкували, що Меланія вже не може дочекатися завершення каденції, щоби подати на розлучення. Тим не менш, попри скандал із порнозіркою та всі епізоди, де колишня перша леді на публіці уникала доторків чоловіка тощо, пара досі залишається разом.

Як відомо, Дональд із Меланією виховують спільного сина Беррона. Хлопцеві вже 17.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів