Карпа розказала про секс з жінками, роман із Хливнюком, ставлення до пластики та чи планує ще дітей

27 травня, 16:45

43-річна письменниця і співачка Ірена Карпа, яка живе і працює у Парижі, у 13-й раз завітала до Києва під час повномасштабного вторгнення і встигла дати інтерв'ю. У ньому зірка згадала про сексуальні експерименти молодості, романи з відомими чоловіками та зізналася, чи планує дітей зі своїм благовірним-французом.

Крім того, "У ліжку" Ірена розказала, що перше зробить, коли Україна переможе у війні.

"Мені значно легше, як би це не дивно звучало, бути тут, бути в Україні. Я тричі була в Харкові, я була на Донеччині, в Києві 13-й раз за цей час", - відповіла Карпа на запитання, чи важко їй жити за кордоном під час війни.

Ірена часто буває в Україні і каже, що їй так набагато легше переживати війну

Ірена часто буває в Україні і каже, що їй так набагато легше переживати війну


Також письменниця зізналася, що до повномасштабного вторгнення вони з чоловіком Людовиком Требюше обговорювали ідею переїхати в Україну.

Що ж до доньок Корени та Кайлаш, яких Ірена народила від американця, вони називають себе українками.

"Вони себе в жодному разі не ідентифікують як французи. Вони українки і американки. Вони в такій послідовності це і говорять. Говорять трьома мовами - французькою, англійською і українською", - розповіла про дівчат Карпа.

На запитання, чи планують вони з чоловіком ще дітей, Ірена категорично відповіла:

"Ні-ні, все, лавочка закрилася. Досить, досить, уже четверо (чоловік Карпи також має двох дітей від попередніх стосунків - ред.)".

Третьому шлюбу Карпи цього року виповниться 6
Третьому шлюбу Карпи цього року виповниться 6

Згадуючи про бурхливу молодість письменниці, ведуча запитала її про роман із письменником Сергієм Жаданом.

"Ми вже стільки років знайомі, що ми з ним як брат і сестра скоріше. Ні, з Жаданом не було. З Хливнюком дуже короткий був якийсь студентський роман. А з Жаданом ніколи, це мій бро", - запевнила Ірена.

З Жаданом у Карпи нічого не було, зате, виявляється, було з Хливнюком

З Жаданом у Карпи нічого не було, зате, виявляється, було з Хливнюком

А на запитання, чи мала вона в своєму ліжку жінок, Карпа відповіла ствердно.

"Я гетеросексуалка, але у мене були експерименти", - уточнила вона.

Також Ірену спитали, чи симулює вона оргазм.

"Ніколи, та ну шо мені, 15 років чи шо? А смисл? Ну, напевно, ще років у 18 я це могла робити.. Ну це якесь прислужування чоловіку", - обурилася співачка.

Ірена мала секс з жінками, але бісексуалкою себе не вважає

Ірена мала секс з жінками, але бісексуалкою себе не вважає

У свої 43 роки Карпа, за її словами, поки що нічого не робила з обличчям, але не виключає такої можливості.

"Добре ставлюся до косметологічних процедур. І так само, якщо жінці 50+ і вона не подобається собі в дзеркалі, нічого не бачу поганого в тому, що вона собі видалить грижі з-під очей. Я вважаю, що це справа кожного. Я не знаю, що я буду думати через 10 років. Але я би в жодному разі не хотіла робити щось, що змінить моє обличчя, зробить його подібним на маску, на робота", - наголосила Ірена.

"Красиво старіти - це вміння, але це включає дуже багато різних речей. Це і хороше харчування, і правильний догляд, і правильні процедури. Я поки нічого собі не робила, але не виключаю можливості, якщо я собі перестану подобатися", - зауважила вона.

Красиво старіти - це важливе вміння, - каже Карпа

"Красиво старіти - це важливе вміння", - каже Карпа

Також Ірена порадила жінкам, як полюбити себе.

"Поспівчувати собі. Ми так любимо себе гнобити, хотіти від себе все більшого. Давай, як конячка, іди працюй. Якщо ти не хочеш працювати, якщо ти хочеш у ліжечко з печенькою, прислухайся до цьої своєї маленької внутрішньою дитини, спитай, чому вона втомилася, спитай, чого вона хоче... Бути до себе співчутливим дорослим", - назвала головний секрет Карпа.

Ірена закликає жінок іноді собі співчувати

Ірена закликає жінок іноді собі співчувати

І наостанок Ірену спитали, що вона зробить після перемоги.

"Нап'юся. Я піду вип'ю пляшку шампанського з найкращою подругою чи з чоловіком, хто буде поряд на той момент. Думаю, у нас просто буде велика вечірка і багато танців. Але, власне, що ми називаємо перемогою? Це ще стільки роботи... Це не станеться в один день, як на картинках. Але я все одно нап'юся, протверезію і буду працювати", - сказала Карпа.

Нагадаємо, минулого року Карпа знялася оголеною під водою та розповіла, коли почала "безбожно бухати".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів