"Боюся знову впасти": Кріссі Тейген розповіла про страх розчарувати своїх прихильників та інші психологічні проблеми

26 травня, 12:05

Дружина співака Джона Ледженда, американська модель Кріссі Тейген показала, як проходить смугу перешкод, яку не змогла подолати кілька років тому, та порозмірковувала про свій прогрес і поточні виклики.

Про це вона написала у своєму Instagram.

У своєму дописі Тейген розповіла, що кілька років тому намагалася піднятися по височенній колоді, коли мала проблеми з ментальним здоров'ям. На думку деяких користувачів, це загострення було у період, коли вона з Джоном втратили сина у 2020 році.

Вона також написала, що згадала надзвичайну складність цього завдання, описуючи свій стан Кріссі зазначила, що її "здавалося її ноги, були по 1000 фунтів (майже 500 кілограмів, - ред.) кожна", а тіло напружувалося до такої міри, що здавалося, ніби вона потрапила в "автомобільну аварію".


Кріссі якось робила собі пересадку брів та закликала дівчат не захоплюватися вищипуванням

Кріссі якось робила собі пересадку брів та закликала дівчат не захоплюватися вищипуванням

Незважаючи на відсутність страху висоти, вона відчувала фізичний біль у руках, шиї та ногах, і їй знадобилося майже 40 хвилин, щоб завершити підняття по колоді.

Тейген сподівалася, що її остання спроба пройти смугу перешкод буде легшою, враховуючи час, що минув, і її зусилля, спрямовані на те, щоб впоратися зі своїми психологічними проблемами.

"Хоча я все ще борюся морально, я думала, що зможу позбутися болю, розслабивши тіло, дихаючи і просто приймаючи і насолоджуючись тим, що я роблю", - написала вона.

Однак вона виявила, що це завдання не менш складне. Це усвідомлення стало для неї і несподіванкою, і просвітленням.

Кріссі могла раціонально мислити, що буде "цілком нормально просто зірватися", тому що її "м'яко опустять вниз".

Фото з Instagram Кріссі Тейген

Проте Тейген визнала, що її охопив глибший страх: "Я так боюся знову впасти в житті, що це стає надзвичайно виснажливим як психічно, так і фізично".

Вона описала себе, як зменшену версію того, ким вона має бути, борючись зі страхом розчарувати своїх шанувальників і ведучи внутрішню боротьбу з речами, які вона хоче сказати, але боїться висловити.

"Я буду продовжувати працювати над усім цим, і намагатимусь збалансувати свій мозок раціональними думками, а також намагатимусь бути доброю до себе, свого тіла та розуму", - написала Тейген.

Нагадаємо, Кріссі Тейген багатодітна мати. Вона з Джоном Леджендом виховує чотирьох дітей - 5-річну Луну, 3-річного Майлза, однорічну Есті Максін, а також кількамісячного сина, якого виносила сурогатна мати, Рена Александра.

Як відомо, нещодавно Тейген повернулася до глянцю після 10-річної перерви.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів