"Нас жостко наї*али": MamaRika в бікіні розказала про негативні наслідки вагітності та (не)прийняття свого тіла

13 червня, 12:30
MamaRika в бікіні

MamaRika показалася в бікіні і розказала про (не)прийняття себе

35-річна співачка MamaRika (Анастасія Середа), яка у січні наважилася на мамопаластику, наробила фото у бікіні.

Під знімками вона залишила міркування щодо (не)прийняття свого тіла та способи його вдосконалення.

"Любов до себе шовонотаке… Відразу скажу, в цьому лонгріді не буде розумних порад, як досягнути нірвани і полюбити себе, бо я сама зараз, мʼяко кажучи, перебуваю в одній з найважчих фаз трансформації та прийняття себе за все своє життя…", - розпочала свою оповідь виконавиця.


"Так, уявіть собі, те, що ви бачите на цих фото, відрізняється від того, що я бачу у своєму відображенні у дзеркалі, і я зараз не про фотошоп (його тут немає). Справа в тому, що рівень моєї самокритичності досяг апогею, і я розумію, що причиною цьому, є багато факторів, починаючи від людей, які з дитинства вимагали від мене надто багато, постійно вказуючи на мої помилки та недоліки, замість того, щоб просто похвалити, і закінчуючи вагітністю та народженням сина, після яких я вже цілих 3 роки намагаюся зібрати себе, як трансформер", - зізналася співачка.

У серпні 2021-го Анастасія народила сина Давіда від чоловіка Сергія Середи

У серпні 2021-го Анастасія народила сина Давіда від чоловіка Сергія Середи

"Так, дівчулі, нас із вами жостко наї*али, коли сказали, що пологи перетворюють нас із волосатиків на метеликів (думаю, це совкові закидони наших бабусь, шоб ми побільше "рожали"). Ну і чи варто говорити про останні 2,5 роки, які просто добили всіх нас? Важлива ремарка Мамасіти, - ви герої, я просто хочу, щоб ви про це ніколи не забували!

Тільки коли ти проходиш цей шлях, усвідомлюєш, що, мабуть, більш важливої і важкої місії, ніж народження діток, просто не існує! Ну не існує! Кароч, суть в тому, що з кожною новою зморшкою і складкою на пузіку, я заганяю себе в безкінечний потік роботи над собою… а чи це є нормально?", - звернулася вона до підписників.

MamaRika в хижому бікіні на тлі Карпат

До речі, після операції зі збільшення грудей Анастасія чомусь довго не показувала результат

"Зараз всі "психологи" світу в коментах заєхидствують, що "сіськи не допомогли" тощо. А я скажу, що моя робота над собою, як фізична, так і моральна, іде паралельно одна одній (духовні практики, йога, зал, косметологи, книги, просто "я тебе люблю у дзеркало"), бо, мені здається, тільки так варто підходити до цієї проблеми. Питання лише в тому, чи в безкінечних самокопаннях, колись настане день, коли я заспокоюсь і скажу собі: "Я люблю тебе зі всім твоїм лайном, і без нього, всякою люблю! Відчепися вже від себе, і просто живи!". І останнє, памʼятайте, що ви не одні зараз проходите через це, Мамка філ ю!", - зазначила співачка.

Співачк в купальнику випнула стегно

Виконавиця дійсно занадто прискіпливо ставиться до свого тіла...

Нагадаємо, свою форму після пологів Анастасія повернула менш ніж за 2 місяці. У грудні минулого року співачка хоча й зізнавалася у любові до свого тіла, однак пізніше таки вирішила підкорегувати його.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів