Мокрий ефект Кардашян і Лопес, "стрижка Рейчел", банти Паркер та пучок як у Гомес: трендові зачіски 2024 року

6 лютого, 11:45

Здоров’я, натуральність та індивідуальний стиль – саме такі тенденції у зачісках виділяють модні експерти на 2024 рік. Свою популярність знову візьмуть пучки. А окремою родзинкою стануть романтичні аксесуари у вигляді бантів.

Світові зірки вже активно демонструють модні тенденції на червоних хідниках найвідоміших премій і європейських тижнів моди. ТаблоID розкаже про усі зачіски, які будуть популярними у 2024 році, та покаже найяскравіші зіркові приклади.

Як модно фарбувати волосся у 2024

Природний блонд

Білявки, 2024 рік точно ваш. Бо найбільше тенденцій експерти виділяють саме з цим кольором волосся. Популярними будуть пісочні та бежеві відтінки. А ще нотки так званого медового блонду. Його вже дуже вдало інтегрує до свого образу 54-річна співачка Джей Ло. На премії "Золотий глобус" її рожеву квіткову сукню органічно доповнювала лаконічна зачіска.

На Золотому глобусі Лопес продемонструвала медовий колір, який ідеально пасував до її ніжно-рожевої сукні

На "Золотому глобусі" Лопес продемонструвала медовий колір, який ідеально пасував до її ніжно-рожевої сукні

Фото Getty Images

Крім цього, експерти виділяють натуральність. Більшість білявок можуть повертатися до свого природнього кольору, забувши про максимальне висвітлення. Подібний образ зараз демонструє 34-річна співачка Тейлор Свіфт.

На початку своєї кар’єри вона мала світлі пасма, які завжди накручувала. А зараз артистка переходить до природного русявого.

Тейлор Свіфт повернулася до натурального кольору

Тейлор Свіфт повернулася до натурального кольору

Карамельний балаяж

У 2024 році є місце і яскравим кольорам. Карамельний балаяж – ще один тренд цього року. Експерти називають його позасезонним, який подарує натуральний вигляд і зведе до мінімуму відвідини салону краси. Поруч із ним – мідні відтінки. Прогнозують, що цьогоріч світ захоплять різні варіації з ним, включаючи помаранчеві нотки.

Мідний відтінок як у Емми Стоун теж у тренді цього року

Мідний відтінок як у Емми Стоун теж у тренді цього року

Темна вишня

І ще одна яскрава сторінка у трендах фарбування – колір темної вишні. У 2023 році моделі на подіумах Balenciaga і Dolce&Gabbana використовували темно-червону помаду, що надихнуло експертів на експерименти. Справжньою амбасадоркою волосся такого кольору є 28-річна співачка Дуа Ліпа.

Модний відтінок темної вишні зараз носить Дуа Ліпа

Модний відтінок темної вишні зараз носить Дуа Ліпа

Які стрижки на коротке та довге волосся будуть трендовими

Каскад як у Рейчел

Є де розгулятися фантазії стиліста і в розділі стрижок. Каркасні шари стануть чудовим варіантом, якщо не хочеться втрачати довжину, а треба оновити форму. Оформлення може бути виконане у різноманітних стилях. Наприклад, як у 54-річної Дженніфер Еністон.

Еністон раптом повернулася до стрижки Рейчел, яку колись ненавиділа

Еністон раптом повернулася до "стрижки Рейчел", яку колись ненавиділа

Цьогоріч на "Золотому глобусі" вона з’явилася із каскадом на кшталт того, що був у її героїні у серіалі "Друзі" - Рейчел Грін. Утім, цього разу стиліст Джен виконав її менш ривчастою, що дає ефект, ніби волосся має майже однакову довжину.

Чубчик

Ще один найпростіший спосіб оновити свою зачіску без значних втрат – чубчик. У 2024 році найбільш популярними формами буде так званий "чубчик Біркін", який колись модель Аліна Байкова копіювала для фотосесії в глянці, або подовжений, який можна вдало комбінувати із зачісками.

Джулія Робертс зробила собі гривку ще рік тому, але цей тренд досі в моді

Джулія Робертс зробила собі гривку ще рік тому, але цей тренд досі в моді

Боб та піксі

Своє почесне місце займатимуть стрижки в стилі боб. При чому стилісти радять обирати довжину між підборіддям та ключицею і уникати каскадних нашарувань. А якщо хочеться більш коротшого – варто звернути увагу на піксі.

На думку експертів, короткі стрижки відроджуватимуться і матимуть багато варіацій. Вони будуть м’якими, жіночними, округлими, текстурованими. Такий експеримент демонструвала 29-річна модель Вінні Харлоу наприкінці 2023 року.

Короткі стрижки, як у Вінні Харлоу, знову в моді

Короткі стрижки, як у Вінні Харлоу, знову в моді

Фото з Instagram

Які зачіски та укладки варто робити у 2024

Пучки

Він може мати різні форми та виконання, але популярним буде завжди. У 2024 році продовжиться тренд на пучки. Так, цьогоріч на премії "Золотий глобус" у Лос-Анджелесі чимало селебреті для свого виходу на червоний хідник обрали саме цю модну зачіску.

22-річна співачка Біллі Айліш зібрала своє волосся в об’ємний високий пучок та лишила два коротких пасма на обличчі. Її образ доповнювали окуляри та закрита сорочка. У мережі порівняли її із секретаркою 2000-х років, але стиль Айліш від самого початку вирізнявся сміливістю і незалежністю від чиєїсь думки.

Айліш та її образ вчительки на Золотому Глобусі

Айліш та її образ "вчительки" на Золотому Глобусі

Фото з Instagram

Модель та зірка "Ейфорії" 25-річна Хантер Шафер обрала мінімалістичний пучок на потилиці, як у артисток балету. Зірка зачесала усе волосся, що дало можливість повністю відкрити її обличчя, яке, до речі, було без макіяжу. Жартома експерти кажуть, що пучки – гарний спосіб підтяжки обличчя без будь-якого хірургічного втручання.

31-річна співачка і актриса Селена Гомес теж не оминула цьогорічний тренд. Для свого виходу вона обрала високий пучок, але внизу під ним залишила короткі пасма.

Селена Гомес на Golden Globe теж зібрала волосся в пучок

Селена Гомес на Golden Globe теж зібрала волосся в пучок

Плетіння

Ще одна зачіска, яка домінуватиме у 2024 році – різноманітні плетіння. Експерти радять не дотримуватися стандартів, а обирати будь-які форми залежно від настрою. Але на червоний хідник краще зібрати волосся назад, а для грайливості додати короткі пасма спереду, як це робила зірка фільмів "Крик" 29-річна Джасмін Савой.

Джасмін Савой полюбляє косички і зачіски з ними, і такий підхід нині в тренді

Джасмін Савой полюбляє косички і зачіски з ними, і такий підхід нині в тренді

Ефект "мокрого" волосся

"Русалки" у 2024-му знову у тренді. Але маються на увазі не міфічні створіння, а зачіски з ефектом мокрого волосся. Цей стиль здобув свою популярність на модних подіумах і дуже полюбився зіркам.

Наприклад, 43-річна телезірка Кім Кардашян у своїх образах часто використовує ефект мокрого волосся. У листопаді 2023 року вона навіть знялася для GQ з такою зачіскою.

Кардашян у GQ з мокрою зачіскою
Кардашян у GQ з "мокрою" зачіскою

Джей Ло теж взяла до уваги цей тренд. На модному шоу Schiaparelli у Парижі зірка вигуляла кортке мокре каре.

Мокрий ефект Лопес

Мокрий ефект Лопес

Експерти кажуть, що ця зачіска отримала свою популярність завдяки різкому характеру, сексуальному образу, який вона створює та суперсилі завжди залишатися поза часом. Зіркова стилістка Дафна Євангеліста зізнавалася, що "одержима гладким волоссям", адже воно підходить як для джинсів та білої сорочки, так і для червоних хідників.

Такого ефекту досягти непросто, але зате результат виглядає розкішно

Такого ефекту досягти непросто, але зате результат виглядає розкішно

Утім, ефект мокрого волосся не такий простий у виконанні. Недостатньо просто помити волосся та не висушити його. Варто враховувати довжину, тип та текстуру волосся, аби підібрати відповідні засоби. Одна з рекомендацій Дафни – олія для волосся. Наносячи її від коренів до кінчиків, ви матимете ефект неймовірного блиску та вологого покриття без заломів, сухості і розтріскування.

Зачіски з пов'язками

Стрижка, колір, зачіска не будуть повними без певних аксесуарів. У 2024 році очолюватимуть вершину трендів пов’язки та банти, хоч деякі експерти і сперечаються з приводу останнього.

Пов’язки набули своєї популярності ще у 60-70-х роках. Тоді цей модний аксесуар любила використовувати для своїх образів співачка та акторка Барбра Стрейзанд.

Пов’язки вигідно підкреслювали об’єм зачіски, могли підтримати волосся. Так, минулого року світова модель Белла Хадід з’явилася на публіці з широким чорним аксесуаром на голові.

Белла Хадід останнім часом активно носить пов'язки

Белла Хадід останнім часом активно носить пов'язки

Фото Getty Images

Красуня Джей Ло теж доповнила свій образ на показі Valentino стильною чорною пов’язкою.

Джей Ло ледь не кожного виходу в люди демонструє на собі всі тренди зачісок 2024

Джей Ло ледь не кожного виходу в люди демонструє на собі всі тренди зачісок 2024

Банти і квіти у волоссі

Попри суперечки стилістів, у 2024 році популярність пророкують і бантам. Так, 38-річна співачка Лана Дель Рей для цьогорічної премії "Греммі" обрала саме його як аксесуар для зачіски.

А минулого року зірка серіалу "Секс і місто" 58-річна Сара Джесіка Паркер на New York City Ballet викликала голосне обговорення у ЗМІ, повторивши культовий образ своєї героїні. Особливою родзинкою того вечора став довгий чорний бант на голові Сари.

Паркер та її бант

Паркер та її бант

Джей Ло теж вподобала бантики

Джей Ло теж вподобала бантики

Фото Getty Images
Белла Хадід прикрасила свій хвостик рожевим атласним бантом

Белла Хадід прикрасила свій хвостик рожевим атласним бантом

Фото Getty Images

В чому одностайні експерти – в пораді не боятися експериментів. Наприклад, квіти можуть стати частиною романтичної укладки і теж трендовим аксесуаром.

Прикрашати зачіску квітами - теж в тренді. І актриса Пенелопа Крус демонструє, як зробити це ефектно і яскраво

Прикрашати зачіску квітами - теж в тренді. І актриса Пенелопа Крус демонструє, як зробити це ефектно і яскраво

Ще більше неймовірних луків та трендів зірки продемонстрували на червоному хіднику премії "Греммі". Майлі Сайрус здивувала космічним об’ємом, а Бейонсе взагалі з'явилася в образі платинової блондинки.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
камал
"Маленькі зірки": Камалія похвалилася пристрастю дочок до музики та показала їх в образі рокерок

камал

Більше матеріалів