Друзі Лорак відхиляють запрошення на її весілля

19 серпня 2009, 11:15
Заміжня співачка Ані Лорак може недорахуватися гостей на святкуванні свого весілля у Туреччині, пише " Сегодня ".

Так, про те, що не приїдуть гуляти за здоров'я молодять вже повідомили співак Філіп Кіркоров, співачки Таїсія Повалій, Ірина Білик та продюсерка Олена Мозгова.

Виявляється, зіркові друзі Лорак мають важливіші плани на 22 та 23 серпня - дні, коли парочка святкуватиме своє одруження в готелі на узбережжі Анталії.

Зокрема, у деяких вищезгаданих артистів на цей вікенд заплановані виступи чи інші важливі справи, які неможливо відкласти.

Справа у тому, що свої гастролі співаки планують чи не на пів року наперед. А запрошення на весілля Кароліни та Мурата були розіслані лише місяць тому.


До речі, деякі гості ще думають, чи летіти їм до Туреччини, чи ні. Так, у роздумах перебуває телеведуча Маша Єфросиніна.

"Ми щойно повернулися з родиною з-за кордону і ще не знаємо - чи полетимо на весілля", - зізналася Маша, яка нещодавно погуляла на весіллі своє рідної сестри.

Мурат та Кароліна не дочекаються багатьох гостей

А от плавець Олег Лісогор вже збирає речі та навіть визначився з подарунком.

"Виліт у нас в суботу, після приїзду нам дадуть трохи часу відпочити, потім чекає офіційна частина та банкет, а наступного дня лише банкет", - поділився подробицями олімпійський чемпіон.

"А подарую я їм щось з живопису", - повідомив Олег журналістам.

Віктор Павлик також вже приготував весільний подарунок Лорак та її чоловіку.

"Хочу подарувати подружжю срібну богиню, яка тримає в руках по свічнику - для чоловіка і дружини, як символ їхньої єдності", - розповів співак.

До речі, переліт з Києва до Анталії і назад своїм гостям оплатять молодята. А гулятимуть всі у готелі, який належить названому батькові Мурата.

"Якщо я запросив, то все оплачу зі своєї кишені, інших варіантів бути не може!", - заявив чоловік Ані Лорак.

"Звісно, нам з Кароліною шкода, що не всі зможуть приїхати але це життя. А взагалі, у нас буде найщасливіше весілля, навіть якби ми залишились з коханою удвох!", - резюмував Мурат.

Фото прес-служби Ані Лорак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів