Візерспун боронить дітей від інтернету, а Альба не дає підбирати одяг

3 жовтня 2011, 14:24

Актриса Різ Візерспун щосили намагається відгородити свою 12-річну доньку Аву та 7-річного сина Дікона від небезпек інтернету.

Інша ж зіркова матуся, Джессіка Альба, має ще не такий серйозний клопіт – вона лише мусить слідкувати, в що вбирається її 3-річна донечка Хонор.

Про страхи перед "онлайн-хижаками", що полюють на дітей, Візерспун говорила з британським журналом "Marie Claire", пише "Contact Music".

"Ваші діти перебувають на відстані одного кліку від порнографії та педофілії, й це дуже засмучує. Це наче облога. Це дуже мене засмучує. Ти насправді не знаєш, із ким вони говорять по Skype, або з ким (спілкуються) в Facebook, я намагаюся запобігати цьому так довго, як лише зможу, але я знаю, що це реальність. Це просто невідворотно", - каже актриса.


Візерспун боїться відпускати дітей в інтернет

"Я б хотіла, щоб був якийсь форум для жінок, які мають з цим справу. У мене дуже багато друзів, які не знають, що робити. Я просто не знаю, як бути батьками в цю цифрову епоху. Мене це жахає. Думка про те, з чим зустрінеться моя маленька дівчинка", - зізнається Візерспун.

На щастя, до цих страхів іще дуже далеко актрисі Джессіці Альбі, чиїй старшій донечці Хонор лише 3 роки, а її меншій сестричці Хевен не виповнилося й 2 місяців.

Матуся лише мусить пильнувати, щоби її маленька модниця щодня не вдягалася ковбоєм, принцесою чи чаклункою з Хогвартсу, пише видання з посиланням на журнал "ОК!".

"Хонор – справжня "дівчинка-дівчинка", у неї зараз такий смішний вік – вона весь час хоче, щоб ми прив’язували їй до кіс рушники чи ганчірки, щоб вона могла вдавати, що має довге волосся", - ділиться Альба.

"Вона завжди каже, що хоче надягти те або це, але якщо я їй дозволю самій вдягатися з голови до п’ять, то в неї на голові буде ганчір’я для "удаваного волосся", як у Рапунцель, а на ній - костюм принцеси, ковбоя, феї або учениці Хогвартсу, спідниця-пачка та різні пластикові туфлі на підборах", - розповідає актриса.

Донька Альби хоче собі коси, як у Рапунцель

Щоби доці не кортіло вбиратися в щось химерне, коли вони виходять на люди, Джессіка дає креативній малій більше свободи вдома.

"Я кажу їй, що я – головна, а коли вона буде доросла й буде головна, то зможе приймати всі рішення та вдягати, що забажає. Удома вона вбирається в що їй заманеться, але надвір ми так не виходимо", - пояснює Джессіка.

Нагадаємо, власний погляд на моду має донечка акторського подружжя Джолі-Пітт, 5-річна "пацанка" Шайло. Утім зірковій мамі закидають, що вона сама ліпить із малої хлопчика.

Іншій зірковій доці, Сурі Круз, її батьки дозволяють носити туфлі на підборах та гуляти в холодну погоду без пальто. Особисту колекцію дизайнерського взуття малої оцінюють в 160 тисяч доларів.

Фото AP з сайтів "NY Daily News" та "India Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів