Джейк Джилленхол про секс-сцени з Дженніфер Еністон: Це були тортури

7 жовтня 2021, 14:16

Американський актор Джейк Джилленхол зізнався, що знімання інтимних сцен із акторкою Дженніфер Еністон було для нього "тортурами". Але лише тому, що колега за фільмом "Хороша дівчинка" 2002-го року йому тоді страшенно подобалася.

Спогадами про свою співпрацю з Джен Джейк поділився в радіошоу Говарда Стерна, повідомляє Page Six.

"О, так, це були тортури, це правда. Але, водночас, це не були тортури. Тобто, давайте на чистоту, це була комбінація того і того", - зізнався актор.

"Це дивно, незручно, адже під час зйомок любовних сцен на вас дивляться десь 30, 50 людей? Мене це не заводить... Це так чудернацьки механічно. Але схоже на танець, ти займаєшся хореографією для камери. Ти можеш це зробити, але, як і для сцени бійки, треба відпрацювати хореографію", - поділився Джейк.


Як пригадав актор, Еністон люб'язно запропонувала класти між ними подушку.

"Використовувався прийом із подушкою. То було просто превентивно, здебільшого завжди, де в тому фільмі було горизонтальне положення", - пригадав Джилленхол.

Про те, що в нього був "краш" на Еністон, актор говорив іще кілька років тому, хоча й зізнавався, що зірка "Друзів" - людина різка, і їй навіть компліменти робити непросто.

До слова, нещодавно Джейк уперше офіційно вийшов у люди зі своєю красунею-дівчиною, моделлю Жанною Кадьє.

Еністон же в нещодавньому інтерв'ю зізналася, що готова до нових стосунків.

"Нікого значущого в мене поки на горизонті нема, але я думаю, що вже час. Гадаю, я готова ділитися собою з кимось... Я не хотіла ні з ким зустрічатися протягом довгого періоду часу і мені справді подобалось належати самій собі, а не бути чиєюсь другою половинкою. Я була в стосунках починаючи з того моменту, як мені виповнилось 20, тому було щось дуже приємне в тому, щоб взяти паузу", - сказала актриса.

Нагадаємо, обидва офіційні шлюбі Дженніфер, із Бредом Піттом та з Джастіном Теру, закінчилися розлученнями. Але вона все одно вважає їх успішними.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

"Навіть коли страшно, навіть коли боляче": Аністон заявила, що досі вірить у кохання

"Бреде, ти такий сексуальний": Аністон та Пітт пофліртували через Zoom. ВІДЕО

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів