"Провальні" проби та факап з цицьками: Наталка Денисенко на "Баляндрасах" розповіла про гарячі професійні курйози

17 серпня, 09:00
Акторка Наталка Денисенко на факап-стендапі Баляндраси

Акторка Наталка Денисенко перетворилася на стендаперку і в традиційному білому вбранні сяяла на сцені

Фото: ТаблоID

15-го серпня у столичному ресторані "Прага" відбувся факап-стендап від УП й TabloID "Баляндраси", де запрошені зірки та публічні люди розповіли про свої смішні та курйозні випадки з життя.

Однією з тих, хто поділилася відвертостями, була акторка Наталка Денисенко. Вона пригадала, які факапи траплялися з нею на знімальних майданчиках і за що їй досі соромно.

Факап-проби

Наталка Денисенко знімалася у десятках серіалів. Та перш ніж до них потрапити, акторка проходить традиційні проби. Одного разу їй запропонували головну роль в одному серіалі, і Наталка радо погодилася.


На пробах їй дісталася емоційна сцена, і вийти з кадру акторка мала у двері. Однак під час знімань вона не розрахувала, що вони скляні.

Акторка Наталка Денисенко

Тоді акторка й гадки не мала, яка неочікуваність трапиться за декілька секунд

Фото: ТаблоID

"Був великий БАХ! Всі на майданчику сміються, у мене розпухає губа, а режисер каже: давай ще один дубль. Я вся червона граю цю сцену, але все відзняли. Потім я йшла додому і так сильно ридала. Мені було дуже соромно. Думаю: Наталка, тобі випав шанс на головну роль, а ти так "обісралась", - пригадала вона.

Утім, факап виявився не зовсім факапом – Денисенко затвердили на роль.

Цікаво, що Наталка з дитинства хотіла бути акторкою. В її мріях вона мала стояти на сцені, а люди у залі дарувати їй оплески та квіти. Але в реалізації цього бажання теж свого часу стався факап.

Акторка Кріпосної Наталка Денисенко
На вечорі Наталка ще раз здійснила свою мрію
Фото: ТаблоID

"В 11 класі я почала зустрічатися з хлопцем. Це були серйозні стосунки. І він каже: Наталка, я знаю, що ти мрієш стати актрисою і ти така талановита, але не вступай на акторські, тому що всі актриси – вони такі "проститутки", сплять з усіма, всі зраджують і так далі. А ти – моя майбутня дружина, так не можна. Я подумала, що так, мабуть, дійсно не можна туди вступати", - поділилася акторка.

Натомість вона вступила на диктора та ведучого телепрограм і не прогадала. На її курсі були заняття з акторської майстерності і вже на третьому році навчання вона уперше потрапила на знімальний майданчик.

Факап з цицьками

Ще один справжній факап стався з Наталкою Денисенко під час зйомок серіалу "Кріпосна", де вона, зокрема, грала у парі зі Станіславом Бокланом. Акторці дісталася роль жінки, у якої був розкішний бюст.

"Коли ми знімали перший сезон, я була годуюча мама і в мене був бюст четвертого розміру. Режисери знімали з усіх боків, що навіть глядачі у коментарях писали: Наталко, нащо ви зробили такі величезні груди. Звісно, я пояснювала, що то все своє", - з усмішкою ділилася зірка.

Акторка Наталка Денисенко

Правда-правда, усе було своє, як і зараз

Фото: ТаблоID

Але вже під час другого сезону Наталка повернулася до своїх природних розмірів. Відповідно, і шикарні форми теж зникли. На поміч прийшли два бюстгальтера, житомирські шкарпетки, які підкладалися, та навіть малярський скотч, аби зробити звабливу улоговинку.

"Ми репетируємо сцену, Стас тягне руку, а я кажу: ти сильно не мни, бо в мене цицьки склеєні скотчем. Він каже: "Тьху, понабирали по оголошенню актрис". Такі от факапи бувають. Та й загалом акторство – це професія-факап", - додала Денисенко у своєму виступі.

До речі, ведучою стендапу була Маша Єфросиніна. Вона теж розповіла про свої курйози. Зокрема про факап у спідньому. А блогерка Монро, яка відвідала захід у ролі гості, пригадала, як втратила свою перуку на концерті.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів