Вінницька, Клочкова і Горбачова скоро "затанцюють для тебе"

19 вересня 2008, 16:41

У суботу 20-го вересня на каналі "1+1" нарешті стартує новий зірково-соціальний проект "Танцюю для тебе", пише "ТСН".

Зірки шоу-бізнесу, кіно та спорту разом із партнерами танцюватимуть заради головного призу змагання - втілення мрії іншої людини.

У танцювальному конкурсі змагатимуться вісім пар у складі зірки та "мрійника". Історії учасників глядачі каналу дізнаються вже 20-го вересня.

Із зірок на паркет вийдуть олімпійські чемпіони з плавання Яна Клочкова та Олег Лісогор, співаки Олена Вінницька, Ольга Горбачова та Джанго, актори Дмитро Лаленков та Катерина Кузнєцова (відома за роллю у серіалі "Серцю не накажеш"), резидент "Comedy Club UA" Дядя Жора.


Модель Інна Цимбалюк замінила співачку Тіну Кароль і стала співведучою проекту разом із шоуменом Юрою Горбуновим

"Проект "Танцюю для тебе" сьогодні забирає весь мій час. Мені доводиться призупиняти професійну діяльність і відмовлятися від деяких концертів... Я не професійний танцюрист, мій партнер теж. Не знаю, як за один ефір ми зможемо показати одразу два танці. Але мені подобається соціальний аспект проекту. Його мета - благородна, тому я погодилася на участь", - розповідає Вінницька.

"В "Танцюю для тебе" мене привела суть проекту - соціальність та добрі наміри. А те, що заради участі у шоу я працюватиму не 16, а 20 годин на добу, трохи менше посплю, це не жертва у порівнянні з тим, що переживають люди по інший бік проекту - ті, заради яких ми танцюватимемо та боротимемося за перемогу. У мене була єдина відповідь - "Так!", - каже Лаленков.

Кожну пару готує свій хореограф. Багато тренерів уже знайомі глядачам "1+1". Це учасники "Танців з зірками" Олена Шоптенко, Дмитро Дікусар, Ксенія Горб, Поліна Комисова.

Також конкурсантів тренуватиме відомий хореограф Амадор Лопес. Останній, до речі, далекий родич співачки і акторки Дженіфер Лопес. Тренерам нелегко, адже вчити доводиться одразу двох початківців, вони кажуть, що так навіть цікавіше.

Фото "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів