Пугачова переїде жити в замок Галкіна

1 жовтня 2010, 14:56
Примадонна російської естради Алла Пугачова розповіла про стосунки з Максимом Галкіним та правду про пластичні операції.

В інтерв'ю "Комсомольской правде" артистка зізналася, що дуже щаслива зі своїм теперішнім коханим-пародистом.

"Я дуже щаслива з Максимом. Здається, три роки і сім років - кризовий період у шлюбі. А в нас вже десятий рік пішов, як ми разом. І дай бог, щоб це було надовго", - заявила Алла.

"Мені дуже добре поруч з цією людиною. Максим - надзвичайна людина", - додала вона.

До слова, незабаром Пугачова може переїхати жити до Галкіна. Адже наразі Примадонна допомагає коханому облаштовувати його заміський котедж.


"Думаю, що я буду там жити. Ось саме зараз там усе обживаю, хазяйную. Максим дуже захоплений будівництвом. Звісно, іноді засмучується, що багато грошей туди йде. А я йому кажу: "Нічого, якщо вже взявся, то треба довести справу до кінця! Там ще, дай бог, будуть твої діти бігати і онуки!", - розповіла співачка.

Котедж Галкіна має схожість із замком. Через це дехто глузує з гумориста. Але Аллі будівля подобається.

Пугачова запевняє, що щаслива з Максимом

"Замок був його дитячою мрією, і я рада за нього, що його мрія втілюється в життя. Максим такий молодець, все передбачив, нікого не забув - там будуть кімнати і для наших друзів", - зауважила Примадонна.

Після того, як Пугачова пішла зі сцени, вона зайнялася домашнім господарством. Тепер у артистки навіть немає прислуги, вона готує та прибирає сама.

"Розумієте, коли вдома перед очима постійно мерехтить третій зайвий, то з роками це починає напружувати. Правда, інколи до нас приїздить моя помічниця Лєночка Кузнєцова, але все по дому я намагаюся робити сама", - зауважила Примадонна.

Наостанок Алла Борисівна спростувала чутки про те, що збирається робити пластичну операцію. Щоправда, Алла зауважила, що вона дійсно консультувалася з медиками з цього приводу.

"Шкіра хороша, але мені треба було дещо підправити для зйомок. Просто дещо підкорегувати овал обличчя. Але мені відмовили", - зізналася співачка.

"Лікарі сказали, що через мої проблеми з серцем і через те, що я палю, вони не підуть на ризик. У мене ж ще й діабет. Тож доведеться мені старіти красиво, без усіляких пластичних операцій", - додала Пугачова.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів