Єгорова: Це були найшвидші пологи

29 травня 2012, 14:55

Багатодітна мати Сніжана Єгорова зізналася, що п’ята вагітність була для неї найлегшою, а пологи – найшвидшими.

Про це пише "Main People".

Як відомо, на початку квітня актриса Сніжана Єгорова вп'яте стала мамою. У неї та її чоловіка Антіна Мухарського народився син Іван.

"Це - п'ятикратне щастя. Ще коли пару років тому народилася наша молодша дочка Аріна, чоловік сказав, що ми повинні народити ще одного сина, щоб Андрюша не залишився один в дівочому царстві", - розповідає Сніжана.


"І я йому чесно пообіцяла, що якщо ми "встигнемо" до моїх сорока років, я обов'язково це зроблю, а після вже ні. Так як вже давно щиро вірю, що "в сорок життя тільки починається". Так все і сталося, ми встигли", - каже телеведуча.

Сніжана та Антін встигли народити сина до 40-річчя актриси

За словами Сніжани, саме вік допоміг їй повністю відчути щастя вагітності.

"По-перше, це була найлегша і "світла" моя вагітність і найшвидші пологи. Мені все подобається, те, як я виглядаю, те, що я відчуваю, і те, що мене оточує. Люди, народжуйте дітей в сорок і нічого не бійтеся. Тільки в цьому віці можна відчути всю повноту щастя", - наголошує Єгорова.

Нагадаємо, Сніжана з чоловіком Антіном мають на двох п’ятьох дітей. Щоправда, дві старші доньки актриси народжені у її стосунках з кліпмейкером Семеном Горовим.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів