Колін Фаррелл: Кохатися тверезим було моторошно

14 лютого 2014, 17:18

Ірландський актор Колін Фаррелл згадав, як незвично і страшно йому було займатися сексом на тверезу голову після того, як він облишив пиятику та гульки.

Зі слів зірки, то був "найбільш моторошний момент його житті".

Про це Фаррелл говорив у інтерв’ю журналові "Elle".

37-річний актор каже, що веде тверезий спосіб життя вже 8 років. Він зізнається, що йому було дуже непросто до цього призвичаїтися.


Колін Фаррел боявся сексу на тверезу голову

"Я хвилювався, що не зможу розмовляти (з жінками), крапка… Я близько 15 років ані слова не вимовляв тверезим", - поділився він.

"Десь за два з половиною роки після того, як я став чистий, я зайнявся коханням із жінкою, і це була один із найбільш моторошних моментів мого життя. Це було вдень. Вікна та штори були розкриті. Це було чудово, але, якщо грубо, не трахалося. Вона була дуже ніжна. Але було моторошно. Бо я просто звик до сп’яніння і темних кімнат, і клубів, і туалетів і всяких таких місць", - пояснив Фаррелл.

Колін, який колись мав репутацію бабія та, зокрема, подейкували, крутив романи з Брітні Спірз та Ліндсей Лохан, тепер вірить у моногамію. Щоправда зірка, який має двох синів від різних жінок, не певен, чи колись зустріне свою єдину.

"Не знаю, чи це можливо для мене. Я не кажу, що неможливо. Я був моногамним у стосунках. Але зараз у мене стосунків нема ", - зазначив актор.

Фаррелл запевнив, що зможе покохати навіть таку жінку, якій не подобатимуться його фільми.

Фото з Тwitter Коліна Фаррелла

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів