Безруков пояснив, чому підтримав політику Путіна

12 березня 2014, 16:55

Російський актор Сергій Безруков пояснив, чому він підписав листа на підтримку політики Володимира Путіна у Криму.

Безруков переконаний, що війни між країнами не буде. Про це він повідомив у Facebook.

"Мене запитують, чи підписував я лист на підтримку політики нашого президента в Україні та Криму, опублікований на сайті Міністерства культури Росії. Так, я висловив свою позицію", - почав актор.

"Я дуже люблю Україну, там прекрасні люди, люблю Крим. І якщо зараз суспільно-політична ситуація складається так, що кримчани можуть визначитися, чи хочуть вони повернутися до Росії, - я вважаю, що вони мають повне право висловити свою думку на референдумі. І тільки вони мають право розпоряджатися своїм майбутнім", - зазначив Безруков.


Актор намагається пояснити, чому підтримав політику Путіна у Криму

Схоже, актор справді вірить, шо "вперше за останні 60 років у кримчан вирішили запитати їх власну думку, а не нав'язувати чужу волю".

"Так і дайте їм самим відповісти на це питання", - закликав Сергій.

"Як будь-яка нормальна розсудлива людина я проти війни. Я не раз повторював, що я пацифіст. Але хто сказав, що між нашими народами війна? Хто нагнітає пристрасті навколо елементарного наведення порядку, навколо допомоги, про яку наші брати-кримчани сьогодні просять у нас?" - запитав Безруков.

Він також наголосив, що не вірить у можливість війни між росіянами та українцями.

"Якщо наш брат в біді, то хіба ми вправі залишатися в стороні? Немає ніякої війни! І бути не може! У нинішній ситуації референдум - це єдиний шанс на мирне вирішення ситуації в Криму", - резюмував Безруков.

Як відомо, у Тбілісі скасували гастролі театру Безрукова через те, що він підтримав Путіна.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів