Мел Гібсон ляже під ніж?

8 грудня 2014, 16:21

Подейкують, голлівудський актор Мел Гібсон, котрий досі лише намагався маскувати свою лисину, наважився на більш рішучий крок, щоби затримати молодість.

58-річна зірка зібрався лягти під ніж.

Про це повідомляє "Celebdirtylaundry" з посиланням на "Globe".

Зі словами джерел, Гібсон уже бачити не може в дзеркалі своє обвисле лице та глибокі зморшки.


"Мел Гібсон готовий викласти грошенят на підтяжку обличчя. Але друзі побоюються, що це може закінчитися тим, що в нього вийде така ж хірургічна катастрофа з лицем, як в і Мікі Рурка", - зазначив приятель кінозірки.

Мел Гібсон хоче повернути молодість за допомогою пластики?

"Мел некрасиво постарів, і це робить його життя нещасним. Він роками пиячив та не жалів себе, й це дало наслідки. Він виглядає значно старшим за свій вік і гадає, що це коштує йому кіноролей. Він хоче позбутися цих рисок на своєму обличчя та підтягти обвислі брилі", - пояснив інформатор.

Як додав співрозмовник видання, зовнішність дошкуляє Гібсону не лише в професійному, а й в особистому житті. Коли актор гуляє зі своєю молодшою донькою, Люсією, його приймають за діда.

Нагадаємо, дівчинку народила від Мела Гібсона його екс-коханка, росіянка Оксана Григор'єва. Їхнє скандальне розставання та судова колотнеча через аліменти кілька років тому не сходили з перших шпальт таблоїдів.

Як відомо, розлучення Мела з дружиною Робін нещодавно зарахували до найдорожчих в історії.

Фото з неофіційного Twitter Мела Гібсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів