Справа Ландіка повертається: він знову подав до суду на побиту Коршунову

16 грудня 2014, 17:25

Справа колишнього депутата Романа Ландіка, який побив колишню модель Марію Коршунову в одному з ресторанів Луганська, поновлена черговим позовом до суду.

Як повідомила ТаблоID сама Коршунова, випадково вона дізналася, що Ландік подав на неї до суду.

"Мені випадково стало відомо, що до Сватівського районного суду, якому визначили юрисдикцію з розгляду справ Ленінського районного суду міста Луганська, надійшла заява Ландіка Р. про перегляд кримінальної справи за нововиявленими обставинами", - повідомила дівчина.

Ландік вирішив знову судитися з Коршуновою

"Мені ніхто не повідомляв про це, саму заяву не передавали, адвоката також не повідомили, але засідання призначене на 17.12.2014 року. Суддя - голова суду Юрченко. Після гучних заяв Ландіка Р. і зазначених обставин я допускаю можливість, що суд "займе" його позицію і буде необ'єктивний у розгляді", - зауважила Коршунова.


Маша електронною поштою надіслала заяву про перенесення засідання у зв'язку з необхідністю ознайомлення з новими матеріалами. Однак переживає, що засідання може відбутися без її участі.

Коршунова запевняє, що їй не повідомили про позов до суду

Нагадаємо, у ніч 4-го липня Роман Ландік жорстоко побив 20-річну Марію Коршунову у луганському ресторані "Баккара".

Інцидент почався на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків. Дуже скоро в інтернеті з'явилися відеозаписи з камер спостереження ресторану, у яких видно хто кого і як бив.

31-го жовтня стало відомо, що Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка.

У січні 2012-го Ландіка засудили умовно та відпустили.

Фото з сайту "Радіо Свобода" та фото "Met Art"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів