З Шерон Стоун вимагають $352 тисяч за прогул

27 лютого 2015, 15:54

Актрису Шерон Стоун звинувачують у прогулі заходу й вимагають виплатити за це 352 тисячі доларів.

З такими претензіями проти зірки виступило американське піар-агентство "MCSquared", яке представляє екологічних активістів. Останні судяться зі Стоун, аби та повернула гроші, виплачені їй за участь у кампанії проти нафтовидобувної корпорації "Chevron" в Еквадорі, повідомляє "Bloomberg".

У позові йдеться, що Шерон у квітні 2014-го року мала з'явитися заходах агентства, але не приїхала, пославшись на проблеми зі здоров'ям.

Шерон Стоун опинилася в центрі скандалу

Тож тепер позивач вимагає від Стоун і її агентів виплатити 352 тисяч доларів: 275 з них - гонорар актриси, а ще 77 тисяч 420 доларів і дев'ять центів - витрати, понесені компанією на організацію поїздки: авіаквитки першого класу, готель класу люкс для актриси і трьох супроводжуючих, послуги перукарів, візажистів і персональних гідів.


До слова, нафтовидобувна корпорація тим часом скористалася скандалом, щоб похитнути впевненість громадськості у своїй винності у забрудненні еквадорської природи.

"Те, що піарники, найняті Республікою Еквадор, щоб очорнити "Chevron", судяться з Шерон Стоун через її відмову брати участь у їх кампанії, зайвий раз доводить, що це шахрайство", - прокоментував ситуацію представник "Chevron" Морган Крінкло.

Фото з Twitter Шерон Стоун

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів