Зірка "Лева узимку" перепросив за пиятику та розстібнуту ширіньку

27 травня 2015, 12:21

37-річний ірландський актор Джонатан Ріс-Майєрс, який і раніше був відомий своєю тісною дружбою з зеленим змієм, нещодавно шокував шанувальників своїм пропитим та неохайним виглядом.

Фото Джонатана, у брудному одязі, з розстібнутою ширінькою, з брезклим лицем, який дудлив горілку просто з пляшки на вулиці, "прикрасили" перші шпальти світових таблоїдів.

Тепер Ріс-Майерс, відомий за стрічками "Матч-Пойнт" та "Лев узимку", перепросив за свій запій та заприсягнувся, що виправляється.

Про це пише "The Daily Mail".


Джонатан Ріс-Майєрс шокував своїм виглядом

Актор звернувся до фанів через Instagram своєї нареченої Мари Лейн. Щоби переконати людей, що з ним усе не так вже й кепсько, вона доклала й своє селфі з коханим – без мішків під очима.

"Ми з Марою вдячні за вашу підтримку та доброту в цей період. Я вибачаюся за невеликий зрив та сподіваюся, що люди не думатимуть про мене надто погано", - написав Ріс-Майєрс.

Важко повірити, але це - той самий чоловік

"Я на шляху до одужання, і дякую тим, хто бажає мені добра, і я перепрошую за свій неохайний вигляд, я повертався додому від друзів та не перевдягнувся", - виправдався актор.

Ріс-Майєрс запевнив, що був відсутній на цьогорічному Каннському фестивалі не через пиятику.

"Я відчуваю, що припустився помилки, мені за це дуже соромно, але то був лише зрив у процесі мого одужання. Я живу здоровим життям", - наголосив він.

У Instagram нареченої актора є й такі ілюстрації до його "здорового життя"

Як нагадує видання, Ріс-Майєрс уже 6 разів опинявся в реабілітаційних закладах, намагаючись побороти свій алкоголізм. Його кілька разів заарештовували за п’яний бешкет у громадських місцях.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів