Чадов і Дітковскіте розлучилися

27 липня 2015, 13:11

Російські актори Олексій Чадов та Агній Дітковскіте вирішили розлучитися.

Чутки про розставання, які днями просочилися у ЗМІ, нарешті підтвердив сам Чадов.

"Ми з моєю дружиною Агнією дійсно розійшлися. При цьому ми зберегли хороші стосунки - заради нашого сина Федора", - цитує Олексія "Комсомольская правда".

"Я щиро хотів створити щасливу сім'ю, але в житті все, мабуть, набагато складніше. Я безмірно вдячний Агнії за сина Федора і зроблю все можливе і неможливе, щоб він був щасливий. Ми прожили разом дійсно щасливий час, але всьому коли-небудь приходить кінець", - додав актор.


Чадов і Дітковскіте більше не разом

Як відомо, Чадов і Дітковскіте почали зустрічатися у 2006-му році. Та після трьох років стосунків пара вирішила розбігтися.

Однак у 2012-му актори знову стали жити разом. Згодом Олексій і Агнія таємно розписалися, а у 2014-му в подружжя народився син.

Чутки про негаразди у стосунках подружжя з'явилися після того, як папарацці сфотографували Дітковскіте з танцюристом Денисом Тагінцевим на весіллі режисерки Валерії Гай Германіки, куди парочка прийшла разом.

Після чого Олексій Чадов видалив зі свого блогу всі фотографії дружини. Трохи пізніше родичі акторів заявили, що Дітковскіте і Чадов розлучилися ще навесні цього року.

Фото "Вконтакте"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів