У соцмережах вигадують нові зачіски для Обами. ФОТО

24 листопада 2015, 14:42

У користувачів соцмереж нова розвага: вигадати нову круту зачіску для Барака Обами, яку він зможе носити після того, як завершиться строк його президентства.

На шквал креативу американський керманич надихнув людей сам під час свого нещодавнього виступу на саміті "G20".

Про це повідомляє "Time".

Маючи на увазі своїх опонентів, котрі критикують його за недосить рішучі кроки відносно терористів "Ісламської держави", Обама з трибуни сказав таке: "Якщо цим товаришам кортить замочити (терористів), і в них є думки щодо того, що б вони зробили (на моєму місці), то хай представлять свій особливий план".


Вираз "замочити", який вжив Барак, викликав шаленство в соцмережах. Адже логічніше він звучав би десь на вулицях Гарлема, ніж із вуст завжди чемного господаря Білого дому. Інтернет-спільнота припустила, що це на Обаму так вплинуло те, що скоро він перестане бути президентом.

Тож жартівники заходилися вигадувати нові зачіски для Обами, котрі пасуватимуть до його свіжонабутого хуліганського лексикону. Зокрема політикові прифотошопили стрижки реперів та зачіску його улюбленої співачки Бейонсе.

Нагадаємо, днями Барака Обаму зробили бороданем.

До слова, голос американського керманича пролунає в новому альбомі гурту "Coldplay". Як повідомляє "The Sun", музиканти отримали спеціальний дозвіл Білого дому на використання запису духовного гімну "Amazing Grace", який Обама заспівав цього літа на похороні однієї з жертв стрілянини в Чарльстоні. Президент сгодився, бо йому подобається "Coldplay".

Як відомо, Кріс Мартін залучив до роботи над своїм новим альбомом свою екс-дружину Гвінет Пелтроу, Бейонсе та Ноеля Галахера.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів