Земфіра розповіла, як їй не дозволили заспівати на Олімпіаді

16 грудня 2015, 15:38

Російська співачка Земфіра дещо здивувала своїх прихильників і дала велике відверте інтерв'ю спортивному виданню.

Журналісту "Спорт Экспресс" артиста розповіла про любов до футболу, порівняла футболіста Леонела Мессі з Жанною Агузаровою та зізналася, що вболіває за Романа Абрамовича.

Також Земфіра поділилися, що їй не дозволили співати на відкритті Олімпійських ігор у Сочі.

"Реалізувати свою мрію і заспівати на відкритті так і не вдалося", - зауважила артистка, яка є фанаткою Олімпіади.


"Десь за півроку до Ігор чи навіть раніше я звернулася з цим прохання до Костянтина Ернста, з яким у нас завжди були хороші стосунки, але мені дали м'яку, але однозначну відповідь: "Ні". Хоча знаю, що це не було особистим рішенням Костянтина", - пояснила Земфіра.

Земфіра мріяла заспівати на Олімпіаді в Сочі, але обрали гурт "Тату"

Не секрет, що до музичної кар'єри артистка займалася баскетболом. Та й взагалі Земфіра дуже полюбляє спорт і навіть має п'ятірку улюблених спортсменів сучасності:

"Серена Вільямс - за те, що багато разів вона змушувала мене відчувати почуття гордості. Роджер Федерер - тому що він і є теніс. Усейн Боль - коли він виграв цього року стометрівку на чемпіонаті світу, у мене виступили сльози, Лео Мессі - тому що зараз його епоха. Юдзуру Ханю – майбутнє фігурного катання".

До слова, футболіста Мессі співачка порівнює з Жанною Агузаровою.

"Вона співає дуже легко. Точно так само легко грає Мессі. Він не пнеться. Ось ця легкість і є оцінка дару, доказ, що людина знаходиться на своєму місці. Навіть коли не в найкращій формі, все одно на голову вище всіх", - пояснила Земфіра.

А от за англійський футбольний клуб "Челсі" артиста почала уболівати завдяки його власнику Роману Абрамовичу.

"Так. Починала вболівати виключно через нього, зараз же у мене є відразу кілька причин для симпатій: в "Челсі" працює мій улюблений тренер - Жозе Моурінью, є улюблені гравці. Джон Террі, наприклад", - зізналася рок-зірка.

Земфіра упевнена, що музикантам так само як і спортсменам треба тримати себе у формі:

"Важливий і зовнішній вигляд, і функціональний стан. Я кинула палити десять місяців тому, набрала кілька зайвих кіло і зараз намагаюся вирішити цю проблему. Тому відразу після нашої бесіди поїду в спортзал. Мати зайву вагу для мене неприйнятно, тим більше що тримати себе у формі не так вже й складно. Та й голова після занять спортом працює краще".

Нагадаємо, нещодавно Земфіра почала продавати речі своєї подруги Ренати Лівтінової.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів