Зірки "Шерлока" розлучилися через іншу жінку?

19 січня 2017, 13:45

Подейкують, причиною розриву британського актора Мартіна Фрімена та його цивільної дружини Аманди Еббінгтон після 16 років стосунків стала інша жінка.

45-річний Фрімен зблизився з однією зі своїх колег, і це категорично не влаштовувало Еббінгтон, котра має від нього двох дітей.

Про це повідомило джерело "The Sun".

"Аманда дуже розлютилася через це – вона приперла його до стіни, вимагаючи відповідей щодо його відносин із цією жінкою, котра теж працює в цьому бізнесі", - засвідчив інформатор.


У Мартіна Фрімена з'явилася інша?

А ще, як стало відомо сайтові "Popbitch", Еббінгтон виявила електронні листи, якими обмінювався її чоловік із однією з фанаток "Шерлока", і це теж не посприяло вирішенню конфлікту пари.

У грудні актори заявили, що вони більше не разом. Як згодом повідомила 42-річна Аманда, вона з дітьми лишилася жити в будинку, а Мартін перебрався до квартири в Лондоні.

Як відомо, в Фрімена та Еббінгтон є син та донька.

"Це сумно і це засмучує, бо ти думаєш, що довіку будеш разом із кимось, проте або буде так, або ви розійдетеся, й ми обоє прийшли до рішення, що розлучитися буде краще для нас обох. Нам дуже пощастило, що наш розрив настільки чистий, особливо по відношенню до дітей", - поділилася Аманда.

Нагадаємо, Фрімен запевнив, що завжди любитиме свою колишню.

Фото з Twitter Фрімена

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів