Колишня нянька дітей Мел Бі: Вона мене звабила

24 квітня 2017, 11:02

Лорейн Жиль, дівчина, котра працювала нянею в екс-учасниці "Spice Girls" Мел Бі, заявила, що співачка її звабила, і їхні сексуальні стосунки тривали сім років.

Жиль, котра звинувачує артистку в наклепі, також стверджує, що займалася сексом утрьох із Мелані Браун (Белафонте) та її чоловіком Стівеном Белафонте. І що саме співачка переконала її, що в них відкритий шлюб.

Про це пише "Contact Music".

Лорейн стверджує, що це Мел Бі її звабила

Зі слів Лорейн, вона була "наївним та допитливим 18-річним дівчам", коли потрапила до родини Белафонте, приїхавши з Німеччини за програмою з обміну. І Мел Бі спокусила її "алкоголем, славою та сексом без зобов’язань".


"У жодному разі жоден сексуальний акт між Жиль та (Стівеном) Белафонте не відбувався потай від Браун", - запевнила екс-няня у своєму зверненні до суду.

Екс-няня упродовж семи років мала сексуальні стосунки зі співачкою та її чоловіком

Що стосується вагітності Жиль, котру та потім перервала, то колишня няня стверджує, що батьком дитини не був Белафонте. Вона завагітніла у результаті випадкового сексу і звернулася до Мел Бі по допомогу. Й та організувала аборт.

Як заявляє Жиль, вона любила Мелані, але почувається зрадженою та скривдженою, бо співачка тепер виставляє її "викрадачкою чужих чоловіків, повією та здирницею". Екс-няня присягається, що не зберігає жодного пікантного компромату на артистку, зокрема жодних відеозаписів їхніх постільних розваг, і не шантажує її.

Практично Мері Поппінс

Нагадаємо, раніше Мел Бі попросила суд захистити її від переслідувань Жиль, котра буцімто вимагає з неї гроші. А ще раніше отримала охоронний ордер, що забороняє Стівенові наближатися до неї та дітей.

Як відомо, артистка розлучається з чоловіком та заявляє, що він бив її та змушував до сексу втрьох.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів