У центрі Санкт-Петербурга вигуляли напівголого "Трампа" на ланцюгу. ВІДЕО

27 серпня 2017, 18:11

У центрі Санкт-Петербурга відбувся епатажний перфоменс: напівоголений чоловік на ланцюгу, обличчя якого приховувала маска президента США Дональда Трампа, рачкував Невським проспектом.

Вів його колишній мер міста Архангельськ Олександр Донской. У такий спосіб він демонстрував "велич Росії", пише Life.ru.

Екс-мер змушував "Трампа" гарчати і гавкати на перехожих.


"Перфоменсом "Трамп! До ноги" я хотів показати всю велич Росії. Всі, хто не є нашим союзником, мають бути знищені та осоромлені", - пояснив свою акцію Донской. "

"Ущербність положення Трампа в американській та світовій політиці могла б викликати виключно жалість, якби це стосувалося лише його особисто. Політик, на котрого покладав величезні надії не лише я, а й більшість росіян, американців та мешканців багатьох країн, виявився нездатним реалізувати свої передвиборчі обіцянки та дотримуватися своїх принципів", - заявив він.

Нагадаємо, перемога Дональда Трампа на виборах стала справжнім святом у Росії. А ймовірний зв'язок американського керманича з російською верхівкою, зокрема ніжні стосунки з Володимиром Путіним досі лишаються темою для шпильок у адресу Трампа та висміювань.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів