Еван Рейчел Вуд пояснила, чому боїться називати імена своїх ґвалтівників

13 жовтня 2017, 11:03

Американська актриса Еван Рейчел Вуд, яка минулого року зізналася, що двічі стала жертвою зґвалтування, вирішила пояснити, чому так і не назвала імена своїх кривдників.

Зірка "Світу Дикого Заходу" записала відеозвернення, опублікувавши його на YouTube.

На хвилі секс-скандалу з продюсером Гарві Вайнштейном все більше і більше актрис відверто говорять про сексуальні домагання. Проте не всі можуть наважитися на таке зізнання.

"Люди дивуються, чому багато жінок не розповіли про це раніше. Адже якщо одна жінка зробить публічну заяву, то відразу з'являться й інші з такою ж проблемою, і тоді ворота відкриються", - почала пояснювати Вуд.


Вуд не наважується назвати імена своїх ґвалтівників

"Жінки не почуваються в безпеці, щоб зробити це. І я також винна, адже не назвала своїх кривдників", - зауважила актриса.

Як відомо, сама Еван Рейчел двічі була зґвалтована. Але досі зірка не оголосила імена чоловіків, які зробили це з нею.

"Вони були дуже впливовими, дуже багатими, дуже самозакоханими. І я не назвала їхніх імен з кількох причин: перше - я одна проти кількох впливових людей, друге - на це піде багато грошей, часу і знову доведеться травмувати себе", - пояснила вона своє мовчання.

Наостанок Вуд закликала жінок говорити про сексуальне насилля, але підтримала й тих, хто, як і вона, боїться називати імена.

"Ті, хто цього не роблять - не винні", - зазначила акторка.

Нагадаємо, восени минулого року Еван Рейчел Вуд ошелешила заявою, що була зґвалтована: вперше - тим, з ким зустрічалася на той момент, вдруге - власником бару.

Відео YouTube, фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів