"Ми разом": Волочкова на 13-річчя доньки посвітила ніжками та обійняла свого екса

24 вересня 2018, 12:10

Російська балерина Анастасія Волочкова тепер офіційно є мамусею тінейджера: її доньці Аріадні виповнилося 13. Заради свята Настя згадала, як народжувала свою крихітку, та навіщось перелічила всі матеріальні блага, які вони з нею мають.

А ще Волочкова возз'єдналася зі своїм ексом, батьком Аріші Ігорем Вдовіним.

Усе це зірка, звісно ж, продемонструвала у своєму Instagram.

Волочкова та Вдовін возз'єдналися лише заради дня народження дочки, або...?

"...Найголовнішу роль свого життя з усіх, виконаних на прославлених сценах світу, я виконала! Ця роль - материнство! Ми живемо в розкішному маєтку, їздимо на подарованому мені майбаху. Скоро ти їздитимеш на коні фризі Зорро. Все в тебе є. Головна твоя опора - це я. А злидні нехай стануть Волочковими для початку. А потім їм можна й збиткуватися", - написала Анастасія.


Мама 13-річної іменинниці

Вона закликала Арішу берегти доброту в своєму серці, адже, як прогнозує Настя, злостивців навколо її прекрасної дівчинки буде ще більше, ніж у неї самої.

"Щастя бути батьками прекрасної доньки! І радіти кожному дню! Цей день, 23-тє вересня 2005-го року не забуду ніколи! Я народила Арішку за 3 години. Напередодні знявши кліп танцювальний із нею в животику. Це ж я! І Ігор був поруч зі мною кожної миті народження Іріші. І ми разом! Дорожу та бережу в душі. Гадаю, Ігоре, ти теж переоцінку цінностіе зробив... Спасибі за цей день", - підписала Волочкова фото з колишнім.

Настя по-хазяйськи обіймала свого екса

Як відомо, в Анастасії та Ігора було бучне весілля, а от офіційного шлюбу - ні. Пара розійшлася в 2008-му, через те, що Вдовін надто занурився в аскезу та йогу. Спочатку Настя запевняла, що хоч і має секс із іншими чоловіками, але кохати продовжує Вдовіна. Він же робив балерині коштовні дарунки та їздив із нею відпочивати. Та згодом настав час публічних сварок Аріадниних батьків через гроші.

А де ж бойфренд Міша?

Нагадаємо, тепер у Волочкової є бойфренд Михайло, чиє фривольне поводження з юною падчеркою вже епатувало соцмережу.

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів