Альона Апіна до 55-річчя посвітила "пришитими" грудьми й натякнула на жіночі радості

23 серпня 2019, 10:50

Російська співачка Альона Апіна, при згадці про яку, мабуть, у всіх народжених за часів СРСР у голові починає крутитися "юбочка із плюша", святкує 55-річчя.

Своїх шанувальників іменинниця порадувала черговою спокусливою світлиною, а в інтерв'ю розказала про кохання в зрілому віці та свої "пришиті" груди.

Альона поспілкувалася з "Комсомольской правдой".

 
До свого 55-річчя Апіна виклала сексі-світлину в Instagram

На думку Апіної, кохання існує не лише після 50, а й після 70, воно просто стає іншим.

"...Роман у тому розумінні, якого чекають від поп-зірки - про який розказують у ЗМІ, з яким ходять по телеканалах, це просто не моя тема. А все інше в моєму житті й так є у великій кількості... Але це суто особисті речі. Звісно, якби я заміж збиралася, тоді інша річ. Але заміж я вже точно не виходитиму. А про свої жіночі радості нащо трубити на кожному куті?", - зазначила співачка.

 
У житті співачки є "жіночі радості", але вона не робить із них шоу і заміж не збирається

Як зізналася Альона, вона вже не переживає, коли її критикують за оголення у кліпах та на фото. Тепер реакція моралістів на провокаційні світлини в Instagram у неї викликає "гомеричний регіт".

"Після цієї публікації всі стали писати - погляньте, в неї цицьки різного розміру, стала жертвою пластичного хірурга. Так от, своїм хірургам я хочу сказати велике спасибі, їх уже нема серед живих - це мої тато і мама. Они як змогли, так і пришили мені цицьки 55 років тому", - заявила артистка.

 
Альона запевняє, що її бюст не є результатом роботи пластичних хірургів

Нагадаємо, не так давно Апіна зізналася, що бачить еротичні сни про президента Росії Володимира Путіна.

Фото з Instagram Апіної

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів